"Svalbard" til Årets Spiller

Også i 2021 vanker det en Rune Bruvik-klokke fra Protid Lervik Ur til Årets Spiller. Du er med og kårer vinneren.

Det har blitt fast tradisjon at Årets Spiller ved sesongslutt i FK Haugesund får overrakt en klokke fra Protid Lervik Ur som et synlig bevis på innsatsen som er lagt ned gjennom sesongen.

Så også i år.

Lervik Ur: Protid Urmaker

Nok en gang er det byens egen klokkedesigner Rune Bruvik som har designet urverket som tilfaller årets vinner, og denne gang er det Svalbard Blue Hour til en verdi av 18 000,- som vil pryde håndleddet til Årets Spiller når vi kommer til midten av desember.

Inspirasjon

Svalbard er en øygruppe i Nordishavet, som utgjør den nordligste delen av Norge og ligger omtrent midtveis mellom fastlands-Norge og Nordpolen. 

BRUVIK Svalbard er inspirert av denne unike arktiske norske skjærgården, med sin storslåtte natur som er formet av omgivelsene. Klokkens børstede signatur dial, viser de arktiske fjellene på Svalbard, med sin svarte stein som er slitt og revet av is og snø hver dag, hvert år siden tidenes begynnelse.

Svalbard Blue Hour
Svalbard Blue Hour

Spesifikasjoner

Bakdekselet av uret har et kart over Svalbard og kommer med viktige fakta om øygruppen inngravert og modellen kommer med følgende tekniske spesifikasjoner:

  • Sveitsisk mekanisk automatikk-urverk 
  • 43mm 316L børstet urkasse 
  • Vanntett ned til 300 meter 
  • Dreibar toppring/bezel med selvlysende detaljer 
  • Timemarkører og visere med selvlysende materiale
  • 316L stållenke med polert midtre ledd og børstet ytre ledd og dobbel foldelås
  • Dobbelbuet safirglass i front med trippel antirefleks behandling 

Slik kåres Årets Spiller

Hver gang du er med og stemmer frem dagens beste FKH-Spiller på våre Facebook-sider er du også med og stemmer frem kandidater til den endelige kåringen i desember.

De fire spillerne som har blitt kåret til dagens beste FKH-spiller ifm hjemmekampene på Haugesund Sparebank Arena blir siden å finne i den endelige kåringen i årets siste hjemmekamp - hjemme mot Molde 12. desember.

Annonse fra Eliteserien: