Benji

Takker for seg etter sesongen

Oppgjøret mot Molde blir Benjamin Tiedemanns siste for FK Haugesund.

Annonse:

Benjamin Tiedemann er denne sesongen på utgående kontrakt og har lenge vært klar på at en avgjørelse om en mulig kontraktsforlengelse vil bli annonsert før sesongslutt.

Nå er det klart at oppgjøret mot Molde på søndag blir kapteinens siste opptreden i FKH-drakten. Tiedemann meddelte tidligere denne uken at han takker endelig nei til kontraktstilbudet han har fått fra FK Haugesund.

Avslutning.png
Søndag takket FK Haugesunds styreleder Leiv Helge Kaldheim av både Benjamin Tiedemann og Helge Sandvik før oppgjøret mot Molde på Haugesund Sparebank Arena.

Tresifret antall kamper

Sportslig leder Eirik Opedal legger ikke skjul på at han gjerne skulle hatt denne sesongens kaptein med videre, men har forståelse for at "Benji" søker nye utfordringer.

- Benjamin har vært en lederskikkelse både på og utenfor banen siden han kom fra Nordsjælland for tre år siden og var et opplagt kapteinsvalg før sesongen. Vi skulle gjerne sett at han ble værende i FK Haugesund, men tar avgjørelsen hans til etterretning og ønsker han alt godt videre i karrieren.

Benjamin Tiedemann (27) kom fra FC Nordsjælland før 2019-sesongen og vil etter søndagens sesongsavslutning stå med 102 offisielle kamper for FK Haugesund.

Midtstopperen har også tegnet seg for fire scoringer i løpet av sine tre år i klubben. 

Annonse fra Eliteserien: