Tapte i målkalas

11 scoringer i oppgjøret mot Frøyland.

Frøyland synes som det eneste laget med ihvertfall en teoretisk mulighet til å utfordre den suverene serielederen Åkra om opprykk fra 4. divisjonens avdeling 2 denne sesongen, og det unge FKH 2-mannskapet fikk det da også som ventet tøft mot laget fra Sørfylket i mandagens bortekamp.

Utgangspunktet ble ikke bedre av at opprinnelig keeper Asbjørn Egenes måtte se oppgjøret fra tribunen fordi keeperens overgang fra Sveio tidligere i sommer ikke viste seg å være 100% formalisert i NFFs systemer. Med øvrige keepere enten skadet eller på vei hjem fra a-lagets kamp i Tromsø måtte dermed to utespillere dele på keeperjobben. Hans-Jacob Nesheim (bildet) tok på seg hanskene i første omgang, mens Mathias Aastvedt Dahl tok keeperjobben etter pause. Sistnevnte gikk også i mål da FKH 2s opprinnelige keeper, Frank Stople, ble skadet i forrige seriekamp.

Tre strake scoringer

En svak første omgang av FKH 2 skulle dog innebære at hjemmelaget gikk til hvilen med 4-0-ledelse, og selv om man på stillingen 5-0 satte tre strake fulltreffere i Frøyland-målet og slik sett skapte kamp igjen sørget to nye scoringer av Frøyland for at sluttspurten aldri evnet å skape skikkelig liv i oppgjøret igjen.

Til slutt kunne FKH 2s eneste a-lagsspiller for anledningen, Kristoffer Gunnarshaug, pynte på sluttresultatet som dermed ble 7-4.

Neste oppgjør for FK Haugesunds rekrutter spilles hjemme mot Sola 2 allerede førstkommende fredag.