Tester seg i Tysværvåg

FK Haugesund møter 1. divisjonslaget Klepp på Falkeid Stadion. Foto: Kjell Bua.

Tre treningskamper. Tre seire. Det er fasiten så langt denne sesongen for FK Haugesunds damelag før man tirsdag kveld skal møte 1. divisjonslaget Klepp i treningskamp. Oppgjøret spilles på Falkeid Stadion i Tysværvåg - samme sted som Thomas Dahle og spillerne også la en av fjorårets oppkjøringskamper.

2. divisjon: se serieoppsettet for FK Haugesund

Selv om starten har vært oppløftende er det en FKH-trener som nekter å ta av.

- Vi står fortsatt uten seriepoeng så vi skal ikke legge for mye vekt på resultatene i treningskamper, men vi har fått en del bekreftelser på at vi er på rett vei før alvoret starter i april, kunne Dahl fortelle da klubben nylig samlet klubbens samarbeidspartnere til 'Førsesongsdrøs' på Haugesund Sparebank Arena.

Så langt denne sesongen er både Fyllingsdalen og Viking slått 2-1, mens Sotra ble beseiret 6-0 for halvannen uke siden.

Solfrid .jpg
Solfrid Hetleflåt Bråthen tegnet seg for to scoringer mot Sotra i forrige treningskamp. Foto: Kjell Bua.

Gammel storhet

Motstander Klepp spiller i 1. divisjon denne sesongen, men er en tidligere storhet i norsk fotball. Med både serie- og cupmesterskap å vise til var de grønnkledde fra Jæren et fast innslag i Toppserien gjennom nesten 40 år før klubben måtte ta den tunge veien ned i 1. divisjon før fjorårets sesong. Det er likevel mye kvalitet i laget og klubben sikter seg inn på en retur til norsk fotballs aller øverste sjikt.

Klepp er siden også motstander i 1. runde av Norgesmesterskapet som spilles i begynnelsen av mai. Nåværende FKH-spiller Vanessa Viste Madland spilte for Klepp inntil denne sesongen.

Oppgjøret på Falkeid Stadion har avspark klokken 18.30 tirsdag kveld.

Annonse fra Eliteserien: