Tidlig avspark i Storhall Karmøy

FK Haugesund møter Sandnes Ulf til treningskamp.

Tidligere denne uken ble det klart at FK Haugesund møter Obosliga-klubben Sandnes Ulf til treningskamp i Storhall Karmøy. Oppgjøret har avspark allerede klokken 13.00 fredag ettermiddag.

Motstander Sandnes Ulf ledes av Bjarne Berntsen og ble nummer fem i Obosligaen forrige sesong. Blant spillerne som de lyseblå fra Sandnes kommer til Haugesund med finner man Alexander Stølås som kan se tilbake på en lang FK Haugesund-karriere. Med 228 offisielle kamper er Stølås nummer fem på adelskalenderen til FK Haugesund.

Stølås.jpg
Alexander Stølås står på motsatt banehalvdel fredag ettermiddag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Duo står over

Bruno Leite og Anders Bærtelsen har begge kjenning med småskader og står over fredagens treningskamp, men ellers er samtlige spillere tilgjengelig før flere av de setter kurs for landslagsoppdrag over helgen.

Egil Selvik er en av tre keepere i den norske a-landslagstroppen som samles for dobbeltlandskamp i neste uke, mens Adrion Pajaziti skal i aksjon for det albanske U21-landslaget. Vegard Solheim skal på samling med Norge G19, mens Troy Engseth Nyhammer og Mikkel Hope skal spille Eliterunde med det norske G17-landslaget.  

Før den tid blir ventelig alle involvert i fredagens treningskamp.

Billetter til fredagens kamp selges i døren på Storhall Karmøy.

Du kan også se oppgjøret direkte på Haugesund Avis / Direktesport.

Annonse fra Eliteserien: