Tidlig avspark i Trondheim

FK Haugesund jakter nye poeng - denne gang mot TIller.

Trondheimslaget Tiller står for tur når FK Haugesund søndag formiddag har avspark allerede klokken 12.00 i sin 2. divisjonskamp.

2. divisjon: se tabell og terminliste
 

Tidlig avspark innebærer at laget satte kurs for Trondheim allerede lørdag morgen tter å ha trosset tett tåke på Helganes Lufthavn. Spillerne kunne samme ettermiddag legge inn en lett treningsøkt på søndagens kamparena - TOBB Arena.

VVM.png
Vanessa Madland jakter sesongens første poeng på bortebane.

Begynner tabellen å sette seg?

Hjemmelaget Tiller ligger på 11. plass på tabellen, men har spilt en kamp mindre enn stort sett alle de øvrige lagene. Lagets tre poeng kom i 5-0 seieren borte mot Herd, men ellers har laget gått på tap mot både Rosenborg 2 (0-4) og Arendal (0-1).

FK Haugesund kom på sin side tilbake på vinnersporet i forrige runde da de slo Herd med 3-0 i Haugesund Idrettspark, og ligger før søndagens kamp på sjetteplass på tabellen.

Oppladningen til søndagens kamp har vært preget av sykdom og flere av spillerne var usikre til helgens kamp helt inn i det siste før avreise lørdag. Helt sikkert er det i hvert fall at Benedikthe Hartvigsen mister den femte serierunden.

Avspark i Tiller - FK Haugesund på TOBB Arena er klokken 12.00.

Annonse fra Eliteserien: