NTB_KA_iDi7wHLk

Til Hamar for å peise på!

Møter HamKam med "nytt" trenerteam.

Annonse:

Etter at Oskar Hrafn Thorvaldsson på torsdag valgte å trekke seg som FK Haugesund-trener ble det kort tid for det midlertidige hovedtrenerteamet til å forberede seg til søndagens kamp mot Hamarkameratene på Briskeby.

16. mai: kjøp billetter til fotballens nasjonaldag

Inntil videre vil det være trekløveret Manoharan, Farstad og Rylka som ansvarer fra sidelinjen, en oppgave de løste med bravur da de var i samme situasjon i fjor høst. Det er da også et trenerteam som bedyrer at spillergruppen raskt ble fokusert på søndagens kamp og veien videre etter Thorvaldsson avgang.

Tung start for hjemmelaget

Søndagens motstander HamKam ligger som nummer femten av seksten lag i Eliteserien og står foreløpig uten seier i årets seriespill. Tre uavgjorte kamper bidrar til at laget står med tre poeng på sine sju første kamper. FK Haugesund ligger på sin side som nummer tretten med seks poeng på like mange kamper.

Fjorårets oppgjør på Briskeby endte med 3-0 seier til FK Haugesund etter scoringer av Peter Therkildsen, Julius Eskesen og Alexander Søderlund. Tidligere på året hadde FK Haugesund også vunnet hjemmekampen på Haugesund Sparebank Arena med 3-2 etter mål fra Mads Sande, Sory Diarra og Oscar Krusnell.

Tidligere i år møttes de to lagene til treningskamp i Marbella som endte 1-1.

Skader og suspensjoner

FK Haugesund begynner å få en veldig hyggelig skadesituasjon og også Sondre Liseth er på vei tilbake og høyaktuell for kamp. Foruten det sedvanlige smårusket er det kun Amund Wichne som på grunn av sin korsbåndsskade ikke er aktuell for spill.

Hjemmelaget må klare seg uten Halvor Opsahl, Snorre Strand Nilsen, Tore Sørås og Oliver Kjærgaard.

Her ser du kampen

Billetter til bortefeltene på Briskeby Stadion (felt G og H) kjøper du her.

Du kan også se oppgjøret på TV 2 Play. Avspark klokken 17.00.

Annonse fra Eliteserien: