Til La Manga på treningsleir

Damelaget setter kurs for Spania.

Lørdag setter reisefølget til FK Haugesunds damelag seg ombord på flyet som i formiddagstimene tar av fra Helganes Lufthavn. Senere på ettermiddagen lander man siden i spanske Alicante for en kort, men innholdsrik treningsleir på det kjente fotballsenteret i La Manga. De fleste klubber i Toppserien og en håndfull av lagene i 1. divisjon har lagt deler av sin oppkjøring til halvøyen utenfor Cartagena - så også FK Haugesund.

- Vi skal bruke dagene godt. I tillegg til det sportslige utbyttet fra treninger under gode forhold, blir det naturlig nok en del teori og spillmodeller også. Leiren er dessuten viktig med tanke på å knytte sammen to grupper og for å lære om FK Haugesunds verdier. I tillegg blir det en treningskamp mot divisjonskollega Hønefoss som vil gi oss en første pekepinn på hvor vi står halvannen måned før seriestart, sier sportslig leder Rune Lothe før avreise.

Doble økter

Etter ankomst til La Manga lørdag ettermiddag innkvarteres spillerne på spillerhotellet Ona Los Lomas før første trening står på programmet allerede samme kveld. Både søndag og mandag er det planlagt formiddags- og ettermiddagsøkter. På kampdag tirsdag blir det også en rolig morgenøkt på treningsfeltet.

La Manga.jpg
Årets treningsleir går til La Manga. Foto: La Manga Club

Treningskampen mot Hønefoss har avspark klokken 18.00 tirsdag ettermiddag og spilles på Centro de Futbol La Manga Club. Treningskampen vises på TV2 Play.

22 spillere i reisefølget

Totalt 22 spillere er med på leiren i tillegg til støtteapparatet rundt laget, og spillerne som setter seg på flyet fra Helganes lørdag formiddag er:

Synne Danielsen, Frida Kvale Aursland, Victoria Tangen, Libe Haftorsen Brakstad, Kaja Olsen, Trine Øritzland, Anna Staveland, Ingvild Hansen Høvring, Christina Ambjørndalen, Eline Warvik, Kristine Nybru, Benedikthe Hartvigsen, Sandra Østenstad, Vanessa Madland, Selma Nesheim, Emilie Guddal, Amalie Devold, Ida Natvik, Solfrid Hetleflåt Bråthen, Kristina Svandal, Mathea Fidjeland og Viktoria Sørensen.

Spillerne er siden tilbake i Haugesund onsdag kveld og spiller ny treningskamp mot Fyllingsdalen i Storhall Karmøy lørdag 17. februar.

Annonse fra Eliteserien: