Til Vestland på ny

FK Haugesund møter Sotra i cupens 3. runde onsdag kveld.

En uke etter at FK Haugesund beseiret Fana og sikret avansement i Norgesmeseterskapet er det på ny klart for cuprunde. Og nok en gang venter busstur til Vestland fylke på FKH-spillerne.

FK Haugesund - HamKam: kjøp billett til neste hjemmekamp

Der man forrige onsdag var i aksjon i bergensbydelen Fana skal man denne gang litt lenger vestover - nærmere bestemt til Sotra i Øygarden kommune.

Hjemmelaget Sotra Sportsklubb har så langt i årets cupturnering slått Gneist i cupens første runde og siden avansert på walk over fra runde to ettersom oppsatt motstander Øygarden nylig gikk konkurs og med det forsvant fra cupoppsettet. Klubben ledes av Renate Blindheim, en av foreløpig få kvinner på trenersiden i herrenes toppfotball, og ligger på 9. plass av 14 lag i sin 3. divisjonsavdeling.

Dennis.jpg
Dennis Horneland møter gamleklubben onsdag kveld.

Keeper med brassespark

I helgen kuppet Sotra SK avisoverskriftene i Norge da keeper Morten Grasmo på overtid utlignet til 2-2 i seriekampen borte mot Ullern - atpåtil på et spektakulært brassespark. 

Onsdagens kamp byr også på et gjensyn med Dennis Horneland, FKH-spiller i 2019 og 2020, som så sent som i forrige uke gjorde Sotra-spiller av seg.Tilbake i 2019 sørget mål av Kevin Krygård (2) og Ibrahima Wadji for at FK Haugesund vant 3-1 mot onsdagens motstander på Straume Stadion. Dengang i cupens andre runde.

Søren Reese har kjenning med en skade i hoften og spiller ikke onsdagens cupkamp. Det gjør heller ikke Sondre Liseth eller Vegard Solheim. Øvrige spillere er tilgjengelig for spill.

Her ser du kampen

Søndagens cupkamp spilles på Straume Stadion med avspark klokken 18.00. Oppgjøret sendes også på NRKs nettsider.

Annonse fra Eliteserien: