Tilbake og klar for kamp

Thore Pedersen er tilbake i trening og melder seg klar til søndagens møte med Kristiansund.

De fem første serierundene har gått uten Thore Pedersen, men til søndagens kamp mot Kristiansund er forsvarsspilleren endelig tilbake etter skaden som har satt han utenfor trening og kamp siden mars måned.

FK Haugesund - Kristiansund BK: kjøp billetter her

Denen uken har Pedersen deltatt for fullt på treningsøktene og melder seg  mer enn klar til søndagens viktige kamp hjemme mot Kristiansund BK.

- Jeg kjenner ingen ting til skaden, men merker at enkelte av øktene har vært skikkelig tunge å komme seg gjennom. Jeg er uansett klar til søndag og så får det bli opp til trenerne om jeg får spilletid eller ikke, sier 25-åringen.

Vil bidra til klatringen

Søndagens oppgjør står mellom to lag som har hatt det tungt i sesonginnledningen og som før den 6. runden i Eliteserien ligger henholdsvis sist og nest sist på tabellen.

- Det har selvsagt vært frustrende å se på at laget sliter uten selv å kunne gjøre noe, men spillergruppa har stått samlet hele veien og er veldig innstilt på å jobbe seg ut av uføret vi har havnet i. Jeg er ekstremt giret på å komme i gang med sesongen og bidra til at vi begynner å klatre på tabellen.

Se bilder fra onsdagens forberedelser på Haugebanen.

Sesongens første poeng lar fortsatt vente på seg, men Thore Pedersen har en klar idé om hvordan motgangen skal snus til poenggivende resultater.

- Det er ingen kvikk-fiks ut av situasjonen vi har havnet i. Vi må jobbe oss ut av det sammen, bli enda dyktigere på det vi holder på med og begynne å bikke jevne kamper i vår favør. Det er mye talent i spillergruppa vi har nå, men vi har så langt ikke klart å omsette det til tellende resultater, sier Pedersen.

Møter muskler

Pedersen er forberedt på en fysisk batalje på søndag. Nordmøringene har helt siden opprykket til Eliteserien i 2017 sendt utpå startellevere med mye muskler og vært tunge å møte for enhver motstander.

- Du vet alltid hva du får i møte med Kristiansund. Det er et veldig fysisk lag, kanskje det mest robuste i hele Eliteserien og de spiller en veldig direkte form for fotball. De har ikke fått uttelling så langt i år og er helt sikkert også preget av seriestarten, men begge lag er inneforstått med betydningen av søndagens kamp og kommer til å gi absolutt alt for kunne re-starte sesongen på søndag.

Avspark på Haugesund Sparebank Arena på søndag er klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: