Tilbake på vinnersporet

Komfortabel seier mot Sandnes Ulf. Foto: Kjell Bua.

Tidlig avspark til tross - det var solid fremmøte av tilskuere da FK Haugesund tok i mot Sandnes Ulf til treningskamp i tidlige ettermiddagstimer denne fredagen. De fremmøtte fikk da også se et FK Haugesund som produserte en rekke sjanser og som til slutt vant både fortjent og komfortabelt mot de lyseblå fra Sørfylket.

Sesongkort: følg jubileumssesongen 2023 fra tribuneplass

Gjestene yppet seg i åpningsminuttene, men det skulle ikke ta lang tid før Sory Ibrahim Diarra takket for tilliten fra start med å sende FK Haugesund i føringen. Maleseren fikk stå relativt uforstyrret inne i feltet og heade inn dagens første scoring etter 12 minutters spill.

Peter Therkildsen startet på benken, men ble byttet inn cirka midtveis i første omgang som erstatter for Oscar Krusnell som gikk av med skade og dansken behøvde ikke mange sekundene på banen før han tegnet seg på scoringslisten etter pent forarbeid av Mads Sande og Julius Eskesen.

Mads Sande og Sory Ibrahim Diarra feirer scoring. Foto: Kjell Bua.

Flere store muligheter

FK Haugesund fikk også flere store muligheter før hvilen og burde gått til pause med en større ledelse, men de ble med de to scoringene fra Diarra og Therkildsen i løpet av kampens første 45 minutter.

I andre omgang gikk det litt lengre tid mellom de virkelig store mulighetene, men til slutt ble Bilal Njie pent tredd i gjennom av Kevin Krygård og angrepsspilleren gjorde ingen feil. Dermed 3-0 og til slutt en overbevisende seier mot Sandnes Ulf i storhallen på Vea denne ettermiddagen.