Tilbake til torsdagens cupkamp

Claus Niyukuri er klarert for spill før cupkampen mot Stord.

Man fryktet det verste da Claus Niyukuri ble skadet i åpningsminuttene og måtte hjelpes av banen i sesongens tredje seriekamp - borte mot Stabæk i slutten av april. Heldigvis viste det seg at skadeomfanget var langt mindre alvorlig enn først fryktet og denne uken har forsvarsspilleren vært tilbake i trening. 

Med det er han også tilbake i kamptroppen og aktuell for spill i torsdagens cupkamp mot Stord i Vikahaugene Idrettspark.

Møtes på ny

Kveldens oppgjør er en del av 2. runde i årets norgesmesterskap etter at Stord og FK Haugesund slo ut henholdsvis Sandviken og Staal Jørpeland i cupens første runde og en reprise på oppgjøret de to lagene i mellom for to år siden. Den gang vant Stord 7-6 etter straffesparkkonkurranse og sendte FK Haugesund ut av cupen allerede i første runde. En solid håndfull av spillerne på Stord-laget den julidagen blir også å se i aksjon torsdag kveld.

Hjemmelaget ledes av trenerduoen Robin Øvrevik og Jon Andre Røyrane og ligger som nummer seks på tabellen i sin avdeling i Norsk Tipping-ligaen (nivå 4).

Avspark på Stord Stadion klokken 18.00.

Du kan også se kampen direkte på Haugesunds Avis / Direktesport.​​​​​​​

Annonse fra Eliteserien: