- To godtgående lag som møtes

Jostein Grindhaug var gjest på partnerfrokosten før søndagens kamp mot Odd.

Fredag morgen var det nok en gang duket for partnerfrokost før kommende hjemmekamp.

FK Haugesund - Odd: kjøp billetter til søndagens kamp

Gjester i idylliske Vangen var ingen ringere enn kaptein Sondre Liseth og FK Haugesunds hovedtrener Jostein Grindhaug som fortalte Radio 102 og de nærmere 100 fremmøtte samarbeidspartnerne om hvordan sesongen hadde artet seg så langt før de rettet blikket mot søndagens kamp.

Da venter Odd på Haugesund Sparebank Arena.

- Det er to lag som er godtgående som møtes, så det blir interessant å treffe det, kunne Grindhaug fortelle. 

Søndagens motstander ble slått 4-0 i Skien 16. mai, men det betyr lite når søndagens kamp sparkes i gang. Nå er det et Odd-lag med selvtillit som kommer etter en god periode i seriespillet.

- Vi bruker ganske mye tid både på oss selv og på motstanderen, og det har vi gjort inn mot Odd også for å finne både svakheter og styrker - hva er det vi bør unngå og hva er det vi kan angripe de på? Så er det også sånn at Odd er et veldig dynamisk lag og litt spesielle. De er litt fremme i skoene og har gjort det bra med med seks kamper på rad uten tap, så det er et lag med bra selvtillit som kommer på søndag.

Stemningen må oppleves

I takt med resultatene har også kampdagsstemningen på Haugesund Sparebank Arena tatt seg opp. Denne sommeren og høsten har det vært virkelig kjekt å være både trener, spiller og tilskuer på hjemmekampene.

- Jeg synes det har satt seg nå. Det er spennende kamper og et himla liv på stadion. Man merker de 4-500 ekstra tilskuerne veldig godt og så har du de ungdommene fra Nord på nordre tribune som har gjort en kjempejobb. Den stemningen som er på stadion må oppleves - du får ikke den på TV og radio.

Fredag formiddag er det solgt 3200 billetter. Det bærer bud om mer enn 4000 tilskuere på søndag.

309217308_1108467976727869_1030999302528460565_n.jpg
Jostein Grindhaug ble intervjuet av Ingolf Olsen i Radio 102 fredag morgen.

Tveegget landslagspause

Forrige helg var det landslagspause. Det er ofte kjærkomment samtidig som det gir visse utfordringer med tanke på å holde kvaliteten i treningshverdagen oppe.

- Det er både og. For meg selv er det godt med et pustehull, men for gruppa er det en pest og en plage. Du må forholde deg til spillere som reiser på landslagssamlinger og så får du en krøkkete oppstart og inngang til den neste kampen. Sånn har det blitt denne gangen også med få spillere på trening så rent fotballmessig hadde jeg helst sett at vi bare hadde "drylt igjønå", kunne FKH-treneren avsløre.

- Kan bli voldsomt interessant fremover

Ingolf Olsen i Radio 102 var også opptatt av fremtiden og at spillerstallen man har nå virker å være et veldig godt utgangspunkt for kommende sesong.

- Jeg er godt fornøyd med stallen. Du må ha to lag som konkurrerer på treningsfeltet - altså 20 utespillere - og det må vi også ha om vi skal henge med. Det er en spennende tid. Litt brytningstid for FK Haugesund. Dersom vi klarer å hive oss på bølgen som går nå kan det bli voldsomt interessant fremover, avsluttet Jostein Grindhaug.

Hør intervjuene med Sondre Liseth og Jostein Grindhaug her.

Annonse fra Eliteserien: