Toppseriekeeper klar for FK Haugesund

Synne Danielsen fortsetter karrieren på andre siden av Karmsundsbroa.

Vinterlige forhold på Haugesund Sparebank Arena til tross - fokus er som alltid rettet mot grønt gress og sesongen som venter på nyåret. Ikke minst er denne tiden av året synonymt med spillerforsterkninger og i forrige uke var signeringspennen funnet frem av sportslig leder Eirik Opedal.

Dette i anledning av at Synne Danielsen ble vinterens første signering for FK Haugesunds damelag. 

Tre sesonger i Avaldsnes

18-åringen fra Kopervik har tilbragt de tre siste sesongene i Avaldsnes IL, men den lovende keeperen krysser nå Karmsundsbroa og blir en del av FK Haugesunds satsing kommende sesong.

- Jeg synes det er en veldig spennende satsing i FK Haugesund som jeg ønsker å være en del av. Å spille for et førstelag tror jeg vil gjøre meg godt og jeg ser frem til å spille i en landsomfattende serie med FKH kommende sesong, sier Danielsen.

Synne 2.jpg
Synne Danielsen har skrevet kontrakt ut 2024.

Startet karrieren i Skudenes

Synne Danielsen står med fire serieopptreden i Toppserien for Avaldsnes - samt fire kamper som sisteskanse i cupen - og har vært en del av A-stallen til Avaldsnes de to siste årene. Karmøyjenta spilte tidligere for Skudenes UIL og Kopervik IL gjennom oppveksten.

- Synne er en meget spennende lokal spiller som har tatt store steg de siste årene. Hun er en keeper som er en god skuddstopper, god i nærduellene og 1 mot 1 samt tydelig i kommunikasjonen med bakre ledd. Vi får en tøff, uredd og nysgjerrig keeper som vi er veldig fornøyd med å hente til klubben, sier FK Haugesunds hovedtrener Thomas Dahle.

FK Haugesunds damelag starter oppkjøringen til kommende sesong 9. januar.

Annonse fra Eliteserien: