Trener med FKH i Spania

Bordeaux-keeper Jerome Prior viser seg frem.

FK Haugesunds spillere og støtteapparat ankom Estepona i Spania lørdag ettermiddag og starter søndag formiddag på den første av 12 intensive treningsdager som tar sikte på å få satt både struktur og bygget relasjonelle ferdigheter.

Treningsleiren byr også på muligheten til å se på nye potensielle spillere og allerede søndag ankommer 23 år gamle Jerome Prior for å trene med FK Haugesund.

29 kamper i Ligue 1

Prior er til daglig hjemmehørende i den franske Ligue 1-klubben FC Girondins de Bordeaux og står med totalt 42 kamper for den franske klubben fordelt på serie, cup og europacup.

Den 187 centimeter høye keeperen kommer opprinnelig fra Toulon, men ble hentet til den franske toppserieklubben som 17-åring fra AS Cannes og fikk siden sin debut i fransk toppserie i 2015.

FK Haugesund-trener Jostein Grindhaug har forventninger til den franske keeperen.

- Jerome trener med oss denne uken og vi håper å få se igjen kvalitetene som har gjort at han står med så mange kamper for en så solid klubb som Bordeaux. Forarbeidet vi har gjort tilsier at dette er en interessant spiller og så skal vi bruke denne uken på å se om han er en god match for oss eller ikke. 

Du kan se noen av Jerome Priors kvaliteter i dette klippet.

Annonse fra Eliteserien: