Tronstad forlenger

Midtbanespiller med kontrakt ut 2020.

Mandag formiddag satte Sondre Tronstad navnetrekket sitt på en ny kontrakt med FK Haugesund som binder sørlendingen til klubben i nye tre og et halvt år.

Tronstad kom fra Huddersfield Town FC før 2016-sesongen og har spilt 49 offisielle kamper for FK Haugesund fordelt på serie, cup og europacup. Den anvendelige 21-åringen har også tegnet seg for to mål i løpet av tiden i FK Haugesund.

Fornøyd trener og spiller

- Vi er veldig godt fornøyde med det Sondre har levert denne sesongen og da var det naturlig for oss å ville forlenge ut over den opprinnelige kontraktsperioden med en spiller som vi vet leverer stabilt godt i flere roller, sier FKH-trener Eirik Horneland i anledning kontraktssigneringen.

Sondre Tronstad gleder seg til fortsettelsen i FK Haugesund.

- Selvsagt veldig kjekt at klubben er så fornøyd med det jeg har levert at den tar initiativ til å forlenge kontraktsforholdet, og jeg føler selv at jeg har hatt en god utvikling i FKH-drakten denne sesongen. Jeg har stor tro på det vi jobber med her i FK Haugesund og gleder meg til å være med på fortsettelsen, sier Sondre Tronstad.

Foruten engelske Huddersfield har Sondre Tronstad tidligere også spilt for IK Start.

Annonse fra Eliteserien: