Tung dag i Trøndelag

Tapte 4-0 mot KIL/Hemne.

Annonse:

Det ble en kamp man aller fortest vil glemme for FK Haugesund da de møtte KIL/Hemne i 1. divisjon søndag ettermiddag. Hjemmelaget vant til slutt 4-0 i en kamp som kom med to mål både før og etter pause samt en utvisning på FK Haugesund-keeper Frida Kvale Aursland like før pause. Sisteskansen treffer dommeren ved et uhell når hun skal spille ballen ut etter straffemålet og får direkte rødt. En merkelig situasjon og avgjørelse.

Med kun ti spillere ble det en vanskelig oppgave å komme tilbake i kampen på 0-2 og scoringer i det 65. og 90. minutt fastsatte sluttresultatet.

FK Haugesund blir dermed stående med tre poeng før neste helgs hjemmekamp mot Odds Ballklubb på Haugesund Sparebank Arena. Den kampen har avspark allerede klokken 12.00 neste lørdag.

Også FK Haugesund 2 tapte 4-0 søndag ettermiddag da de møtte Start på bortebane i serieåpningen i 2. divisjon.