Uavgjort i Kristiansand

Tidlig utvisning preget oppkjøringens siste treningskamp.

Det ble en svært varierende forestilling på Sparebanken Sør Arena søndag ettermiddag da Start og FK Haugesund spilte 1-1 i regnværet som hang over Kristiansand denne dagen.

FK Haugesund åpnet friskt og styrte det meste den første halvtimen, med flere gode muligheter til å gå i føringen. Etter 35 minutter ble dog hjemmelagets Mohammed El Makrini utvist etter å ha pådratt seg dagens andre gule kort etter et hodeløst forsøk på å vinne ballen, men der de fleste trodde at det ville resultere i ytterligere FKH-dominans var det i stedet hjemmelaget som både tok ledelsen og overtok initiativet i kampen.

Livlig Badou

Det beholdt de også et godt stykke inn i andre omgang, før FK Haugesund fikk etablert et trykk de siste 25 minuttene som tidlig resulterte i utligning ved innbytter Badou, men ingen flere mål på tross av at man kjørte hjemmelaget hardt de siste 20 minuttene denne søndagen.

Sesongoppkjøringens siste kamp endte dermed 1-1 etter en generalprøve som ble preget av en utvisning ingen av lagene egentlig ønsket mtp treningsutbyttet, og som preget oppgjøret - om enn på en annen måte enn man umiddelbart skulle tro da hjemmelaget ble redusert til ti mann.