Velde forlenger

Kristoffer Velde signerte kontrakt ut 2023.

Kristoffer Velde hadde et sterkt fotballår i 2020 og kronet sesongen med å bli kåret til Årets Spiller av FKH-supporterne. Nå har kantspilleren dessuten signert ny kontrakt med FK Haugesund som strekker seg ut sesongen 2023.

- Dette er en gunstig løsning for begge parter og det er fint å kunne gi noe tilbake til en klubb som betyr mye for meg. Jeg er trygg på at vi kommer til å gjøre det bra i år, med en ung spillergruppe der Peter og Egil har kommet inn og styrket oss ytterligere. Det er en helt annen sult og gnist i spillergruppa i år og vi føler vi har mye å bevise denne sesongen etter et mellomår i fjor, sier 21-åringen.

Velde debuterte for FK Haugesund i Eliteserien borte mot Sogndal høsten 2017 og står, sin unge alder til tross, med hele 89 offisielle kamper i hvitt og blått - fordelt på 72 opptredener i Eliteserien, 11 i cupen og seks i Europa League-kvalifiseringen. 21-åringen står med totalt 20 mål i FKH-drakten.


Kristoffer Velde med ny kontrakt ut 2023.

Gått hele utviklingsløpet

Kantspilleren fra Kopervik gikk frem til han signerte sin første proffkontrakt med FK Haugesund for fire år siden gradene på samtlige lag i FK Haugesunds utviklingsavdeling - fra G12 til FKH 2 - og har foruten hjembyen Koperviks eget idrettslag også vært innom Vards ungdomsavdeling. 

- Kristoffer viser stor lojalitet til FK Haugesund med denne forlengelsen. Han har gått den lange veien og lagt ned enormt mye arbeid for å bli den spilleren han er i dag, men er også veldig bevisst på hva klubben har bidratt med helt siden han kom hit som 12-åring. Det setter alle som har vært involvert på veien stor pris på, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Kristoffer Velde står også med to kamper for det norske G18-landslaget og med en scoring med flagget på brystet.

Annonse fra Eliteserien: