Krusnell 1

Velkommen, Oscar!

FK Haugesund sikrer seg forsvarsspiller fra Sverige.

Annonse:

Oscar Krusnell. Det er navnet på det aller nyeste tilskuddet til denne sesongens spillergruppe. 24-åringen ankom Marbella søndag ettermiddag og signerte mandag morgen papirene som formaliserer overgangen fra svenske Brommapojkarna.

Sesongkort: skaff deg fast plass til best pris i 2023

Krusnell er venstreback, født og oppvokst i Stockholm, og har sammen med Brommapojkarna sikret seg to strake opprykk som innebærer at klubben med det er tilbake på øverste nivå i Sverige i 2023. For Krusnell fortsetter dog karrieren i FK Haugesund og norsk fotball.

Stockholmsgutt

Etter spill for bydelsklubben Enskede IK i oppveksten gikk ferden siden videre til storklubben AIK. To sesonger senere dro Krusnell som 16-åring til engelske Sunderland i 2015 hvor han ble værende i to år før han returnerte til Sverige og Stockholm. Denne gang til Hammarby IF.

Krusnell 3.jpg
Oscar Krusnell har skrevet under en fireårskontrakt med FK Haugesund.

Etter utlån til både IK Frej (to ganger) og Team TG FF gikk Tornell siden til Brommapojkarna før sesongen 2021. Det ble starten på en stor sportslig opptur for både klubben og Krusnell. Forrige sesong bokførte 24-åringen et mål og sju assists fra sin backposisjon og bidro til at klubben fra bydelen Bromma i den svenske hovedstaden sikret opprykk til Allsvenskan for sjuende gang i løpet av de siste 15 årene.

Krusnell står også med 30 aldersbestemte landskamper for Sverige fordelt på U17 og U19-nivå.

Aktiv Opedal

Eirik Opedal har allerede signert Adrion Pajaziti i løpet av de første dagene av treningsleiren som FK Haugesund for øyeblikket befinner seg på i Marbella og henter med dette frem samlingens andre forsterkning.

- Vi har ligget i forhandlinger med Brommapojkarna en god stund og er selvsagt tilfredse med å ha kommet i mål og at Oscar nå er FK Haugesund-spiller. Han er en venstrebent back som er god begge veier, er offensiv av legning og har god fysikk. En back slik vi ønsker at de skal være i FK Haugesund og som kommer fra to gode sesonger med Brommapojkarna. Nå håper vi at han skal ta med seg de samme kvalitetene inn i norsk Eliteserie.

Oscar Krusnells første mulighet til å vise seg frem i FK Haugesund-drakten kommer fredag når vi møter Lillestrøm til treningskamp i Marbella. 

Annonse fra Eliteserien: