Velkommen, Paul!

Paul Andre Farstad er ny akademitrener.

Han er født på Nordmøre og er bosatt i Trondheim, men fremtidsplanene ligger på Haugalandet. Paul André Farstad (26) blir nemlig ny trener for FKH-rekruttene - i tospann med Christian Grindheim - i tillegg til å være "hands on" mtp spiller- og trenerutvikling i regi av FK Haugesund ut mot samarbeidsklubbene i regionen. 

Farstad kommer fra jobben som assistenttrener i PostNord-klubben Nardo i Trondheim og har tidligere jobbet som trener for Eide og Omegn FK samt Træff SK. I tillegg har FKH Akademiets siste tilvekst vært hovedtrener på G14-nivå for Southampton Regional Talent Centre, parallelt med at han tilbragte tre år som bachelorstudent i 'Football Studies' ved Southampton Solent University.

Kjenner Haugalandet

Selv om Farstad har tilbragt oppveksten på Nordmøre kjenner han godt til både Haugalandet og FK Haugesund.

- Med familie bosatt i Sveio kjenner jeg allerede godt til klubben og har fulgt med siden før opprykket i 2009. Nå gleder jeg meg til å komme på jobb, og bidra med min kompetanse inn mot et allerede kompetent akademiteam, med mål om å hjelpe spillerne oppnå sine mål. 

UEFA B-lisens

Den nye akademitreneren, opprinnelig fra Eide utenfor Molde, har UEFA B-lisens som trener og har foruten assistenttrenerfunksjonen i Nardo også vært analyseansvarlig for Trondheimsklubbens a-lag samt vært hovedtrener for G19-laget til Nardo.

- Jeg er stolt og ydmyk over å bli en del av en profesjonell gruppe spillere og trenere i FKH. Da jeg besøkte Haugesund tidligere i vår fikk jeg et meget godt inntrykk av opplegget rundt FKH 2 med Christian i spissen. Jeg rakk å se G19 i både trening og kamp, spillerne har noen fantastiske kvaliteter som jeg gleder meg til å jobbe med. Den jobben Henrik C. Clausen og akademitrenerne gjør med ny sportsplan tror jeg vil gagne FKH i lang tid fremover, sier Farstad.

Paul Andre Farstad tiltrer i stillingen som akademitrener 1. juli.

Annonse fra Eliteserien: