- Vi har troa på FKH i år

Promo1 er tilbake som FKH-partner.

Profileringsbedriften Promo1 som har tilhold i Norevegen i Karmsund returnerer som FKH-partner. Etter noen års fravær er virksomheten denne sesongen tilbake i det gode selskap. 

Promo1: Vi kaller det merkevarekalibrering.

Daglig leder Cornelis Brouwer forklarer hvorfor Promo1 på ny blir å finne blant FKH-partnerne denne sesongen.

- Promo1 har troa på FKH i år og føler at en ny, forfriskende vind blåser inn over Haugesund Stadion. Det skjer spennende ting i klubben. Dette gjør at Promo1 igjen ønsker å være en støttespiller for FKH og går inn med et beløp som er over dobbelt så stort som vi noen gang har gjort.

Det innebærer at profileringsvirksomheten er tilbake som bronsemåke i partnerfaunaen til FK Haugesund.

- Promo1 som bronsemåke passer godt til oss som har søkelyset på «Be Your Brand» der vi sørger for at flomlyset alltid skrus på når FKH og andre støttespillere skulle trenge å være mer synlige.

"Be Your Brand"

Promo1 Haugesund er med i NWP (New Wave Profile) som er en gruppering med 30 selvstendige bedrifter i Norge.

- Det kundeløftet vi har valgt å stille oss bak er «Be Your Brand». Promo1 vil hjelpe deg til å plassere ditt varemerke på og rundt dine relasjoner. Mennesker som møtes på f.eks arenaer som Haugesund Stadion, er et viktig nøkkelkort for bedrifter til å eksponere seg selv, sier Brouwer.

Promo1
Promo1 tilbyr  et stort utvalg profileringsartikler.

Trygghet og service er to nøkkelord som veier tungt. Uansett levering, kvalitet eller valg av produkt ønsker Promo1 å gi kundene best mulig service. 

- Vi lager profilering som folk føler seg komfortabel med - i sine fagroller. Vi kaller det merkevarekalibrering. Når merkevaren og menneskene som bærer merkevaren lærer av hverandre, lykkes vi og kundene. Som i FKH er vi også opptatt av å spille hverandre gode, avslutter Brouwer.

Glad for å ønske Promo1 tilbake

Markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund er glad for å ha Promo1 tilbake blant partnerne.

- Vi er glad for at Cornelis og Promo1 er tilbake i vårt nettverk etter å ha vært borte noen år, og han er virkelig tilbake med et solid avtrykk! Vi takker for tilliten og gleder oss til at han skal tilby sine produkter inn i vårt nettverk.

Les mer om bronsemåke Promo1.

Annonse fra Eliteserien: