Viking fyller bortefeltet

Stavanger mobiliserer til Rogalandsderbyet.

Lørdag 25. juni er det duket for Rogalandsderby mellom FK Haugesund og Viking på Haugesund Sparebank Arena. Årets største publikumsoppgjør og utvilsomt den enkeltkampen det knytter seg aller mest prestisje til å vinne. Så også i Stavanger hvor Viking-fansen i forkant av kampen mobiliserer i stor skala før oppgjøret.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

Drøye halvannen uke før oppgjøret er bortefeltet på DeepOcean-tribunen i ferd med å selges ut - og nærmere 800 Viking-supportere klare for kamp.

- Det er dette vi vil ha på kampdag. Med to store supportergrupperinger på plass er man garantert en heksegryte og ingen ting er bedre egnet til å hente ut det beste i hjemmepublikummet på Haugesund Sparebank Arena enn en høylydt motpart i den ene enden av banen. Det er sånt som skaper skikkelig fotballstemning og ramme rundt et derby som dette, sier markedssjef Martin Fauskanger. 

Billettyper

Til oppgjøret mot Viking kan man velge mellom tre ulike billetter.

Ung-billetten gjelder for barn og ungdom fra og med 5 år til og med 17 år.

Voksen-billetten gjelder for voksne fra og med 18 år fram til 67 år.

Honnør-billetten gjelder for fra og med fylte 67 år, eller uføretrygdede/pensjonister som kan framvise gyldig honnørkort.

Er man COOP-medlem kan man for 100,- sikre seg to billetter på COOP-tribunen til samtlige av FK Haugesunds hjemmekamper. Disse billettene må kjøpes i informasjonsdisken til Obs på Amanda Storsenter. Øvrige billetter - til enten Krafttribunen, Umbrotribunen eller Haubotribunen kjøpes digitalt via TicketCo.

FKH Viking.jpg
Få med deg Rogalandsderbyet 25. juni. Foto: Carina Johansen / NTB

Sesongkort som abonnement

Nytt av året er at vi nå også tilbyr abonnement på sesongkort. Også kalt FKH365.

Den store forskjellen fra vanlig sesongkort, er at du blir trukket for et beløp hver måned, og slipper å tenke på fornyelse hvert år. Alt går av seg selv hver måned hele året helt til du selv avslutter abonnementet. 

FKH365: bestill ditt sesongkortabonnement her

Enkelt sagt kan du – om du ønsker –  være en del av FKH-familien livet ut, uten å måtte tenke på å kjøpe eller fornye sesongkortet hvert år.

Setter ny årsbeste med god margin

Publikumsrekorden på Haugesund Sparebank Arena så langt i 2022 er fire og et halvt tusen tilskuere mot Bodø/Glimt 22. mai, men det tallet vil bli smadret lørdag om halvannen uke.

- Vi skal selge ut stadion. Den saken er grei, sier Fauskanger.

FK Haugesund og Viking har avspark klokken 16.00 lørdag 25. juni.

Annonse fra Eliteserien: