Billettinformasjon til søndag

Viktig informasjon for deg som er sesongkortholder eller billettkjøper til søndagens kamp mot Odd.

Fredag ettermiddag annonserte regjeringen full gjenåpning fra og med lørdag 25. september klokken 16.00. Det innebærer blant annet at avstandskravet oppheves og at restriksjonene på tribunekapasitet ikke lenger gjelder.

Til søndagens kamp vil det derimot fortsatt være slik at verken sesong- eller partnerkort kan benyttes. Dette siden billettsalget til oppgjøret allerede har pågått i flere dager.

Viktig informasjon

Er du sesongkort-/partnerkortholder må du merke deg følgende:

Ingen kan bruke partnerkort eller sesongkort til søndagens kamp.

Man kommer ikke inn på sesong- eller partnerkort til dette oppgjøret. I stedet må du som tidligere benytte billetter du som partner- eller sesongkortholder har tatt ut til kampen mot Odd.
 
 

FK Haugesund vil frem til kampen mot Odd fortløpende frigjøre seter til kjøp. Inngangene som er spesifisert på billettene og som har blitt benyttet under Covid gjelder også til søndagens kamp mot Odd.

Normal kamphverdag 

Fra og med neste hjemmekamp - mot Mjøndalen 17. oktober - vil man kunne bruke sesong- og partnerkort som normalt slik man gjorde før koronarestriksjonene og vi vil returnere til en normal kamphverdag slik vi kjenner den fra pre-korona.

Annonse fra Eliteserien: