NTB_jmgEfabZR4o-2

Vil sette ny 16. mai-rekord!

For ti år siden var 6323 tilskuere innenfor portene på 16. mai. Den rekorden skal vi slå i år.

Annonse:

Fk Haugesund er ikke bortskjemte med 16. mai-kamper på hjemmebane, men torsdag byr endelig anledningen seg på ny til å invitere til kamp på Haugesund Sparebank Arena på fotballens nasjonaldag.

FK Haugesund - Kristiansund: kjøp billetter her

Kristiansund står på motsatt banehalvdel og tre dager før oppgjøret spilles er det solgt godt over 4000 billetter til kampen. Det lover godt mtp å sette ny rekord for 16. mai-kamper i Haugesund.

- Tilbake i 2014 hadde vi 6323 tilskuere mot Odd. Det har vi en klar forventning om å slå i år. Folk har ventet på 16. mai-kamp i Haugesund i mange år og russen har mobilisert i stor skala til kampen, så her kommer det til å bli et sabla liv, sier daglig leder Martin Fauskanger.

'El Profesor' er tilbake

Betydningen av kampen er dessuten stor i en rekordjevn Eliteserie der FK Haugesund ved seier vil klatre mange plasser på tabellen.

- 'Professoren' er tilbake og andre omgang på Hamar bærer bud om hva vi har i vente fra dette laget. Der leverte vi en meget sterk omgang etter pause som vi skal bygge videre på. Det er dessuten meldt strålende vær så absolutt alle forhold ligger til rette for en fantastisk ramme og kamp.

Manoharan.jpg
Sancheev 'El Profesor' Manoharan er tillbake. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Oppmøtet på torsdag vil dessuten være helt avgjørende for om det blir 16. mai-kamper i Haugesund på ny i nær fremtid.

- De lagene som får 16. mai-kamper er de lagene som trekker flest folk og fyller mest mulig av kapasiteten på arenaene. Så enkelt er det. Vil vi gjøre oss forhåpninger om å tjuvstarte nasjonaldagen med hjemmekamp dagen før må vi med andre ord levere på oppmøte. Hvis ikke blir det andre som arrangerer festen i fremtiden, sier Fauskanger. 

Familie- og vennerabatt

Dersom man kjøper fire eller flere billetter på Umbrotribunen til denne kampen får man familie- og vennerabatt på 22% på hele kjøpet. Billettene må kjøpes på nett.

Annonse fra Eliteserien: