Vinnerne er kåret!

Se hvem som vant vinterens store strikkekonkurranse.

'Strikk for klubben i ditt hjerte'. Det var oppfordringen da Fotball-Norge i vinter lanserte en egen strikkekonkurranse. Og det har ikke manglet på bidrag. Totalt kom det inn 560 bidrag på landsbasis og Haugalandet var sterkt representert gjennom mange flott bidrag.

En lokal jury bestående av FK Haugesunds Tina Røvær, Maakebergets Randi Flesjå og strikkeentusiast Inger Johanne Hindal fikk i oppgave å kåre det aller fineste FKH-supporterutstyret - i to kategorier. Henholdsvis 'Genser' og 'Øvrig supporterutstyr'.

- Veldig høyt nivå

Valget falt til slutt på bidrag innsendt av henholdsvis Ina Helen Herland (øvrig utstyr) og Heidi K. Hagland (genser).

- Det var et veldig høyt nivå på bidragene som ble levert inn til oss og vi kunne egentlig ha sendt samtlige av de til den nasjonale finalen, men vi måtte bestemme oss for et i hver kategori og landet til slutt på en utrolig fin genser og et utstyrssett med flere elementer. Nå håper vi folk siden stemmer frem FKH-utstyret når den nasjonale kåringen snart finner sted, sier jurymedlem Tina Røvær.

Vinnerbidragene
De to vinnerbidragene fra henholdsvis Heidi K. Hagland (venstre) og Ina Helen Herland (høyre) som skal representere FK Haugesund i den nasjonale kåringen.

Hver av de to vinnerne får et gavekort på kr. 500,- fra House of Yarn og to sesongkort til FK Haugesunds hjemmekamper i 2021 - samt et eget design med ferdig utviklet strikkeoppskrift for plaggene de sendte inn.

Vinnerbidragene går nå videre til den nasjonale konkurransen om å vinne Eliteseriens stiligste supportergenser og - tilbehør så her er det bare å følge med i våre SoMe-kanaler og stemme frem de flotte bidragene som vil representere FK Haugesund i konkurransen.

Annonse fra Eliteserien: