Vinterens andre signering

Malin Røyset Johannesen har skrevet toårskontrakt med FK Haugesund.

Torsdag 22. desember gjorde FK Haugesund klart med vinterens andre spillerforsterkning til damelaget. Og nok en gang er det en Avaldsnes-spiller som er klar for spill i den hvite og blå FKH-drakten kommende sesong.

Malin Røyset Johannesen (18) kan vise til 12 opptredener i Toppserien og NM for Avaldsnes de to siste sesongene, men blir heretter å se i aksjon for FK Haugesunds damelag i 2. divisjon i 2023 etter å ha vært en del av rekruttlaget på Skeie de to siste årene.

- Jeg er en spiller som først og fremst er god med ball i trange rom og på små flater, sier Røyset Johannesen.

Et steinkast fra Haugesund Sparebank Arena

Fotballkarrieren startet allerede i barnehagen og etter å ha tilbragt mange år i Djerv 1919 gikk siden ferden videre til Haugar i starten av tenårene. Etter å ha spilt seniorfotball for Haugar allerede som 15-åring ble Avaldsnes IL neste stoppested før 2021-sesongen. Etter to år på Karmøy returnerer Røyset Johannesen som til daglig er bosatt på Solvang nærmest til nabolaget når hun heretter vil få base på Haugesund Sparebank Arena.

IMG_20221228_121504.jpg
Malin Røyset Johannesen er klar for hvitt og blått.

- Målet mitt for kommende sesong er å utvikle meg som spiller og bidra best mulig til laget, sier 18-åringen som også kan se tilbake på flere landslagssamlinger for Norge på J15-nivå.

Da ofte i tospann med den første av vinterens FKH-signeringer; Synne Danielsen.

- Et solid tilskudd til gruppa vår

FK Haugesunds hovedtrener Thomas Dahle legger ikke skjul på at han har store forventninger til sin nye midtbanespiller.

- Malin er en smart, teknisk og kreativ ballspiller som også kommer med en veldig god skuddfot. Hun har bra blikk for spillet og kommer til å tilføre oss både løpskapasitet og vinnermentalitet. Jeg er helt sikker på at hun blir et solid tilskudd til gruppa vår.

Nå venter siste rest av juleferie før 18-åringen slutter seg til FK Haugesunds damelag som starter sesongoppkjøringen mandag 9. januar.

Malin Røyset Johannesen har skrevet kontrakt med FK Haugesund ut 2024.

Annonse fra Eliteserien: