Feirer femårsjubileum med å bli platinapartner

Level Personal og FK Haugesund forlenger et allerede fruktbart partnerskap.

Level Personal leverer utvalgte HR-tjenester i Haugesund, Stavanger og Kristiansand og er spesialister på rekruttering og prosjektbasert utleie. Siden oppstarten i 2016 har rekrutteringsselskapet samarbeidet med flere av de ledende bedriftene på Sørvestlandet – deriblant FK Haugesund.

Level Personal: Det er folkene som utgjør forskjellen

Nå er det klart at samarbeidet både fortsetter og utvides. Torsdag var nemlig daglig leder Tor Arne Egeland og salgssjef Arnt Ole Bang på Haugesund Sparebank Arena for å formalisere det nye samarbeidet som innebærer at leverandøren av rekrutteringstjenester inngår i en større avtale som i omfang tilsvarer platinapartner.

- Vi føler at vi finner våre verdier igjen i FKH – og trives veldig godt i miljøet. Samtidig ser vi viktigheten av støtte opp om det viktige arbeidet klubben gjør både på og utenfor banen, kunne daglig leder Tor Arne Egeland fortelle i forbindelse med at avtalen ble signert før helgen.

Nyter godt av nettverket

Salgssjef Arnt Ole Bang trekker frem tilgangen til nettverket som FK Haugesund har opparbeidet seg i næringslivet som en viktig årsak til at Level Personal får mye igjen for partnerskapet med fotballklubben.

- For oss har relasjonene vært det viktigste. Gjennom FKH-nettverket har vi fått mange nye forretningsforbindelser og ikke minst holdt kontakten med eksisterende forbindelser, fortalte salgssjefen i Level Personal.

Rekrutteringsselskapet teller i dag 12 ansatte og har kontorer i både Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Med sterkt fokus på organisasjon- og bedriftskultur, målbare resultater og fleksible løsninger har Level Personal kunnet tilby et bredt spekter av bemanningstjenester innen alle bransjer. Det har gitt selskapet robusthet i de fem årene siden oppstart.

- Det har vært en spennende og veldig lærerik reise med mange oppturer samt noen nedturer – slik business er. Det vi uansett vet er at «det er folkene som utgjør forskjellen» kunne Egeland fortelle og viste med det til Level Personals eget mantra.

image-20210621122634-1.jpeg
Daglig leder Tor Arne Egeland og salgssjef Arnt Ole Bang i Level Personal ser frem til å samarbeide tett med markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund også fremover.

Har godfølelsen

Sesongen 2021 er fortsatt ung, gjenåpningen er i full gang, publikum er på vei tilbake på tribunene og bade Egeland og Bang er optimistiske på FK Haugesunds vegne med tanke på det som venter utover sommeren og høsten.

- På banen har vi alltid troen! Vi tipper 4. plass i år. Ellers tror vi fotballkampene og det som skjer rundt miljøet kan bli viktigere enn på lenge, etter en tid med nedstenging og sosial distansering. Vi satser på at FK Haugesund vil skape mange gode opplevelser for både store og små de kommende månedene – det trenger vi nå, sier duoen samstemt.

Betydningen av at fotballen ruller og at folk igjen kan møtes på kamp er én ting. Viktigheten av å ha et fotballfyrtårn som plasserer regionen på fotball- og norgeskartet er en annen.

- Fotballen påvirker store deler av samfunnet enten direkte eller indirekte. Det at Haugalandet har et eliteserielag mener vi uten tvil er viktig for det lokale næringslivet og samholdet/tilhørighet i befolkningen i regionen vår.

Illustrerer verdien av et godt samarbeid

FK Haugesunds markedssjef Martin Fauskanger ser tilbake på de fem årene som har gått siden Level Personal som nystartet virksomhet ble en del av partnerfamilien til FK Haugesund og betrakter de som et kroneksempel på hvor fruktbart et samarbeid skal være.

- Level Personal har vært partner helt siden de startet opp i 2016 og jeg tenker at de fem årene illustrerer hvordan et godt samarbeid skal arte seg. Vi har introdusert de for vårt nettverk og våre markeder, mens vi har nytt godt av deres rekrutteringstjenester ifm ansettelser. Nå som vi tar samarbeidet til et nytt nivå vil vinn-vinn-effektene bare forsterke seg, sier Fauskanger.

Level Personals Haugesunds-kontor har tilhold i Level-Bygget på Norheim og tar oppdrag for virksomheter i alle størrelser - i både privat og offentlig sektor. Rekrutteringsselskapet har som mål å være positivt annerledes, og skape merverdi for selskap, ledere og ansatte.

Les mer om FKH-partner Level Personal

Annonse fra Eliteserien: