HSA

1300 solgt til Rogalandsderbyet!

En rekord i boks. Nå jager vi den neste.

Annonse:

Vi har passert 1300 billetter til lørdagens kamp mellom FK Haugesund og Viking i 1. divisjon og setter med det ny rekord for publikumsoppmøte i 1. divisjon for damer denne sesongen.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

Neste rekord som står for fall er klubbrekorden på 1438 som var antallet som overvar FK Haugesund - Avaldsnes i 2. divisjon forrige sesong.

Innganger

I forbindelse med kampen benyttes Krafttribunen (bortsett fra for bortesupportere) og innslipp til kampen vil skje i inngang T og S.

Fra Stavanger meldes det at mellom 50 og 100 bortesupportere tar turen til Haugesund i forbindelse med kampen. Bortesupporterne går inn inngang J til Vestbotribunen (Søndre tribune).

Stadionkart.jpg
Stadionkart.

Fanzone

Før kampen kan de aller minste hygge seg i Fanzone. Det blir både aktiviteter og muligheter for å møte FK Haugesund-spillere i Fanzone-området som åpner i nordenden av Haugesund Sparebank Arena ved DeepOcean-tribunen klokken 13.30.

Maakeungen kommer selvsagt. Det blir fotballdart og bane hvor du kan spille mot FKH-spillerne. Det blir ansiktsmaling og kiosk. Og det blir give aways.

Etter kampen kan du treffe FKH-spillerne for autografer og selfies utenfor hovedinngangen på Haugesund Sparebank Arena.

VAR BAR

VAR BAR holder åpent fra en time før avspark; det vil si fra klokken 14.00. Her kan du legge oppladningen til kamp sammen med andre FK Haugesund-supportere.

Gratis buss

Skal du på kamp og er bosatt enten på Karmøy eller på strekningen mellom Haugesund og Ølen kan du benytte deg av tilbudet om gratis buss til og fra kamp. Bussene plukker også opp passasjerer på veien fra kaien i Skudenes og fra Ølen skole og krever påmelding i forkant.

Les mer om busstilbudet fra Suldalsbussen på kampdag.

Etter kampslutt kjører bussene tilbake samme rute.

Damelagets nye hjem

Lørdagens kamp er den første kampen som spilles i 1. divisjon for damer på Haugesund Sparebank Arena og på det som fra nå er FK Haugesunds damelags nye hjemmebane.

Avspark mellom FK Haugesund og Viking er klokken 15.00.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: