3 x Bømlo mot Bryne

To mål av Troy Engseth Nyhammmer og et av Sander Innvær da FK Haugesund slo Bryne.

Annonse:

Det ble på mange måter Bømlos dag i Storhall Karmøy da FK Haugesund slo Bryne 3-1 i sesongens fjerde treningskamp. Bremnes-guttene Troy Engseth Nyhammer og Sander Innvær sto nemlig for alle målene da Oskar Hrafn Thorvaldsson på ny kunne innkassere en seier i oppkjøringen.

Islendingen var neppe altfor fornøyd med de første 45 minuttene - til det ble det skapt for få sjanser - men Thorvaldsson og de øvrige fremmøtte i en fullsatt storhall fikk i hvert fall se at Sebastian Tounekti har beholdt kontringskraften. Etter 25 minutters spill satte nemlig kantspilleren fart, førte ballen 50-60 meter og spilte videre til Troy Engseth Nyhammer som via et Bryne-bein fikk avsluttet til 1-0.

Gjestene fra Jæren utlignet åtte minutter senere da en høy klarering i FK Haugesunds 16-meter landet hos en Bryne-spiller som fra kort hold kunne sette utligningen bak Egil Selvik.

Sory Diarra trodde han hadde sendt FK Haugesund i ledelsen på ny da han headet inn et fint innlegg fra Oscar Krusnell etter 39 minutters spill, men spissen ble avvinket for offside. Bryne kom siden til en stor mulighet rett før pausesignalet lød, men duoen Krusnell/Selvik fikk ryddet opp.

Hett etter pause

Etter 65 minutter kombinerte de to innbytterne Sander Innvær og Ismael Seone fint, før sistnevnte avsluttet på keeper. Returen snappet dog Innvær og med en kompis-pasning sørget han siden for at Engseth Nyhammer nærmest på blank kasse kunne sette sitt andre for dagen.

Andre omgang kom forøvrig med høy temperatur ute på kunstgresset på Vea.

77 minutter var spilt da Innvær selv skulle tegne seg på scoringslista. Venstrekanten ble mesterlig spilt fra av Emir Derviskadic og fra skrått hold satte bømlingen avslutningen stolpe inn.

Det ble kampens siste mål og FK Haugesund vinner dermed sin tredje treningskamp på rad etter at de aller yngste var toneangivende - særlig etter pause.

Neste treningskamp spilles først om halvannen uke - i Spania.