4500 solgte til Bodø/Glimt

Billettene går unna før møtet med serielederen.

Lørdag ettermiddag passerte billettsalget 4500 til morgendagens oppgjør mot Bodø/Glimt og holder med det stø kurs mot 5000+ i det avspark går klokken 17.00 søndag ettermiddag.

FK Haugesund - Bodø/Glimt: kjøp billett her

Markedssjef Martin Fauskanger er trygg på at det settes ny publikumsrekord med god margin på Haugesund Sparebank Arena søndag ettermiddag.

- Vi selger av erfaring mange billetter på kampdag i Haugesund og forventer det samme nå. Mange lar seg selvsagt lokke av at det er et formsterkt og "hett" Bodø/Glimt som står på motsatt banehalvdel, men vi vet også at FKH-supporterne har mobilisert ekstra til dette oppgjøret.

NTB_h99U9ZMHsq0__01.jpg
Gjør som Egil Selvik - sett kurs for Haugesund Sparebank Arena.

Fauskanger forteller at stadig flere benytter seg av kvantumsrabatten på 25% ved kjøp av tre eller flere billetter.

- Dette er et prisgunstig tilbud som har blitt tatt veldig godt i mot. Det ser vi til denne kampen også. Ikke minst åpner det for at en familie eller vennegjeng på fire får med seg sistemann i følget gratis dersom de kjøper tre billetter.

Og så ligger det noe i lufta.

- Det er helt i FK Haugesunds ånd å slå hardt tilbake mot de største lagene etter å ha gått på en smell som den mot Stabæk. Alle som har vært på treningsfeltet denne uka føler at det ligger noe i lufta. Det har vært den samme energien på trening som før Mjøndalen og spillerne er ekstremt sugne på å hente frem toppnivået i morgen. Da kan vi slå hvem som helst, sier en alltid like entusiastisk Fauskanger.

Kvantumsrabatt

Ved kjøp av tre eller flere billetter får du 25% avslag på billettene du kjøper. Dette tilbudet gjelder kun ved kjøp av billetter på nett.

Annonse fra Eliteserien: