Alle vil stå med Nordavinden

Det blir folksomt på DeepOcean-tribunen på søndag. Foto: Kjell Bua.

Søndag møtes FK Haugesund og Odd på Haugesund Sparebank Arena og til oppgjøret har det allerede fredag formiddag blitt solgt godt med billetter.

FK Haugesund - Odd: billetter til DeepOcean-tribunen

Særlig merker man stor etterspørsel etter billetter på DeepOcean-tribunen og forklaringen er enkel; Nordavinden Ultras.

- Det er veldig mange ungdommer i slutten av tenårene som tar kontakt med oss og vil kjøpe billetter på DeepOcean-tribunen. De har fått med seg den stemningen som Nordavinden Ultras bidrar med på kampdag og nå er dette i ferd med å vokse seg langt utover den opprinnelige guttegjengen som tok initiativ til dette i sommer. Ungdommer som tidligere ikke har gått på kamp har nå fått øynene opp for FK Haugesund og har lyst til å være med og skape stemning i nord, sier daglig leder Martin Fauskanger.

Fredag morgen benyttet også FKH-trener Jostein Grindhaug anledningen til å skryte av stemningen på Haugesund Sparebank Arena da han var gjest på klubbens partnerfrokost. Både spillere og støtteapparat har fått med seg trykket som gjør seg gjeldende på hjemmekampene og blir voldsomt inspirert av det, kunne FK Haugesunds hovedtrener fortelle.

To entusiastiske grupperinger

Med høylydte supportere i hver sin ende av Haugesund Sparebank Arena smitter det også over på andre tribuner og seksjoner.

- Vi ser også at det har kommet nye tilskudd til Maakeberget i løpet av sesongen og den dynamikken med to entusiastiske supportergrupperinger i hver sin ende av arenaen har vært med å løfte stemningen og kampdagen til nye høyder og får også andre til å henge seg på - særlig på Umbro-tribunen. Det gir utrolig stor drahjelp til spillerne ute på matta, skryter Fauskanger.

Til søndagens kamp er det grupperabatt ved kjøp av fire eller flere billetter - det vil si 20% rabatt på utvalgte billetttyper og seksjoner - deriblant DeepOcean-tribunen - hvis man kjøper billetter på nett.

Søndagens kamp mellom FK Haugesund og Odd har avspark klokken 17.00.

Annonse fra Eliteserien: