- Alltid tøft i disse kampene

Kevin Krygård spår knallhard batalje mot Kristiansund på søndag.

Søndag kveld er det duket for sesongens tredje hjemmekamp når Kristiansund Ballklubb kommer til Haugesund. Nordmøringene står med et poeng så langt og har med det også fått en tung start på årets sesong.

FK Haugesund - Kristiansund BK: kjøp billetter her

Kaptein Kevin Krygård spår en sedvanlig tøff batalje mot alltid robuste kristiansundere som ventelig kommer til å gå forsiktig til verks på Haugesund Sparebank Arena.

- Det er et lag som heller ikke har plukket så mange poeng så jeg forventer å møte et hardtarbeidende lag som ikke kommer til å ta så mange sjanser. Dette kommer til å bli tøft. Det er det alltid i disse kampene, sier Krygård etter lørdagens trening på Haugebanen.

Leter etter forbedringspunkter

Forberedelsene inn mot kampen har i stor grad handlet om å se hva man kan forbedre.

- Vi har brukt uken på å se på hva vi kan gjøre bedre og lett etter ting vi kan gjøre annerledes for å gi oss selv bedre forutsetninger for å ta tre poeng. Samtidig må den enkelte også ta et oppgjør med seg selv og se på hva man kan bidra med utover det man allerede har gjort. Vi har alle et felles ansvar for å komme oss ut av situasjonen vi har havnet i og finne forbedringspunkter både på og utenfor banen.

KK 2.jpg
Kevin Krygård og lagkameratene brukte lørdag formiddag til å forberede seg til søndagens kamp.

Null poeng til tross - helt svart synes ikke kapteinen det har vært spillemessig i sesonginnledningen.

- Med unntak av de siste tjue minuttene i kampen mot Viking og første omgang mot Sandefjord synes jeg det har vært ok prestasjoner, men vi har ikke klart å bikke kamper i vår favør. Mot Viking er det først og fremst avslutningen som ødelegger og de øvrige kampene har vi holdt et nivå som skulle tilsi at vi kunne fått med oss noe, men det har vi dessverre ikke klart.

Fortsatt sterke i troen

Kapteinen bedyrer at ingen i FK Haugesund - verken spillere eller støtteapparat - på noen som helst måte har resignert.

- Nei. Jeg er sterk i troen på at hvis vi fortsetter å levere på det nivået vi har gjort og dessuten jobber for å bli enda bedre så kommer vil til å sanke poeng fremover og vi begynner mot Kristiansund i morgen, avslutter Krygård.

Avspark mellom FK Haugesund og Kristiansund BK er klokken 18.00 på søndag.

Annonse fra Eliteserien: