Bli med og ta ut laget

Nå kan du være med og bestemme startoppstillingen mot Bryne lørdag 6. april.

Lørdag 6. april spiller FK Haugesunds damelag treningskamp mot Bryne på Torvastad Idrettsanlegg. Kampen er en sentral del av oppladningen til det store Rogalandsderbyet i 1. divisjon mellom FK Haugesund og Viking på Haugesund Sparebank Arena lørdag 13. april.

Innvielsesfest: kjøp billetter til Rogalandsderbyet 13. april

Nærmere 500 billetter er allerede solgt og til 'Slaget om Rogaland' ventes det at man setter ny publikumsrekord for damekamp i regi av FK Haugesund. Den forrige rekorden er på 1438 tilskuere fra lokaloppgjøret mot Avaldsnes i 2. divisjon forrige sesong.

Du bestemmer!

Til oppgjøret mot Bryne gir FK Haugesund deg dessuten muligheten til å påvirke laguttaket. Du kan nemlig være med og stemme frem de 11 FK Haugesund-spillerne som du mener bør starte lørdagens treningskamp. 

- Jeg vet ikke om dette har blitt gjort tidligere, men det er et gøyalt initiativ til tettere medvirkning som vi vil evaluere i etterkant og vurdere å gjenta senere i sesongen, sier trener Thomas Dahle.

Dahle er ikke med på at dette går på bekostning av det sportslige utbyttet av kampen.  

- Absolutt ikke. Vi har en jevn stall der alle vil kunne gå inn og gjøre en fullgod jobb. Jeg tror tvertimot at dette gjør oss langt mer uforutsigbare og gjøre analysen av oss før derbyet den 13. langt vanskeligere for Viking. Formålet med treningskampen er å gi alle spillerne en gjennomkjøring og det klarer vi uansett hvem som starter oppgjørt mot Bryne.

Stem her

Hver enkelt kan stemme på én spiller til startoppstillingen. Du velger spilleren du ønsker skal starte mot Bryne her.

Annonse fra Eliteserien: