Før FKH - RBK

Horneland vil ha tre poeng.

Annonse:

Søndag møter vi serieleder Rosenborg på Haugesund Stadion. Det er en kamp Eirik Horneland er klar på at vi skal vinne.

- I Eliteserien er det ingen lag som er så gode at vi ikke skal kunne slå de hjemme på Haugesund Stadion. Her er det alltid tre poeng og ingen ting annet som gjelder, sier FKH-treneren i forkant av kampen.

Statistikk

Forrige sesong sendte Ibrahim Shuaibu FKH i føringen mot Rosenborg hjemme på Haugesund Stadion, men trønderne kom tilbake og utlignet i et oppgjør som til slutt endte 1-1 og med poengdeling. I 2015 dro Rosenborg hjem igjen med 6-0-seier, i en kamp Egil 'Drillo' Olsen beskrev som "den jevneste 6-0-kampen jeg har sett".

Tilbake i 2014 beseiret vi derimot fjorårets double-vinner med 3-1. Historien sett under ett forteller dog om solid Rosenborg-dominans i interne oppgjør. Av totalt 20 oppgjør i Eliteserien har Rosenborg vunnet 13, mens FKH har vunnet tre. Fire oppgjør har gjennom historien endte uavgjort.

Ser man kun på kamper på Haugesund Stadion har FKH to seire på ti oppgjør. Tre kamper har endte uavgjort, mens Rosenborg har vunnet fem av kampene.

Billetter til FKH - RBK: Her bestiller du på nett

Før søndagens oppgjør topper Rosenborg Eliteserie-tabellen med 25 poeng, mens FK Haugesund ligger som nummer ti med 15 poeng på sesongens 12 første kamper.  

Kamptropp

Eirik Mæland, Robert Kling, Anthony Izuchukwu og Tor Arne Andreassen er ute med enten skade eller sykdom. Troppen som møter Rosenborg søndag ettermiddag består dermed av følgende spillere:

Per Kristian Bråtveit

Helge Sandvik

Alexander Stølås

Vegard Skjerve

Fredrik Pallesen Knudsen

Kristoffer Haraldseid

Sverre Bjørkkjær

Bruno Soares

Filip Kiss

Anthony Ikedi

Sondre Tronstad

Haris Hajradinović

Liban Abdi

Bruno Leite

Erik Huseklepp

Frederik Gytkjær

Johnny Buduson

Ibrahim Shuaibu

Hos Rosenborg er Anders Konradsen skadet og duoen Alex Gersbach/Jacob Rasmussen opptatt med landslagsspill.

Billetter

Billetter til oppgjøret mot serieleder Rosenborg kjøper du på nett, eller hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund. Du kan også kjøpe billett på stadion på kampdag.

Avspark på Haugesund Stadion klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: