Fredagskamp mot Sandnes Ulf

Klart for vårens siste treningskamp i Storhall Karmøy. Foto: Kjell Bua.

Annonse:

Seriestart er tre og en halv uke unna og FK Haugesund er over halvveis i treningskampene som forberedelse til ny sesong. Fredag ettermiddag venter den siste oppkjøringskampen på "hjemmebane" når Sandnes Ulf tar turen til Vea og Storhall Karmøy.

Gjenværende treningskamper frem til seriestart spilles på bortebane i henholdsvis Telemarkshallen og på SR-Bank Arena i Stavanger.

Sandnes Ulf ble foregående sesong nummer 10 i Obos-ligaen etter å ha blitt tippet blant opprykksfavorittene før sesongstart, og ventes også denne sesongen å ha et mannskap som bør kunne forkludre de aller største forhåndsfavorittenes opprykksplaner.

Varierende resultater

Så langt denne sesongen har "Gaukane" fra Sandnes spilt seks treningskamper hvorav en har endt med seier (mot Raufoss), to har endt uavgjort (mot Arendal og Vidar) mens tre har endt med tap (mot Bryne, Viking og Ull/Kisa).

FK Haugesund har på sin side slått Presselaget, Nest-Sotra og Start i oppkjøringen, men tapt for Lokomotiv Moskva og mot Brann. 

Skadeplagene som innebar at mange spillere ble spart mot sistnevnte motstander sist uke har sluppet taket, hvilket innebærer at Helge Sandvik, Ben Karamoko, Ibrahima Wadji, Christian Grindheim, Sondre Tronstad og Niklas Sandberg alle er aktuelle fra start i fredagens oppgjør.

Anthony Ikedi er fortsatt i opptrening etter sin meniskoperasjon og er uaktuell til dette oppgjøret.

Sandberg
Niklas Sandberg møter gamleklubben på fredag. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

For Niklas Sandberg innebærer kampen et gjensyn med klubben hvor han tilbragte mesteparten av karrieren som ung spiller.

Salg av sesongkort

I forbindelse med fredagens kamp i Storhall Karmøy kommer FK Haugesund til å selge sesongkort til kommende sesong. Hvis du ikke velger å bestille sesongkortet ditt digitalt i modulen nedenunder kan du med andre ord kjøpe det over disk på Vea fredag ettermiddag.

Avspark 17.00.

Annonse fra Eliteserien: