G14: Tøff fysisk batalje på Bremnes

Etter seier i serieåpningen mot Viking sto nok et vestlandslag for tur i den nasjonale G14-serien sist lørdag.

G14 spilte sist helgen sin andre kamp i årets nasjonale G14-serie. Etter å ha slått Viking 5-2 på bortebane i serieåpningen ventet det nok en gang merittert motstand i form av Brann sist lørdag. Denne gang var kampen lagt til Bremnes fordi akademiet gjerne søker ut i distriktet for å spille kampene sine. 

G14 Nasjonal: se tabell og terminliste

Brann-laget viste seg å være meget solid, fysisk og robust lag og vant til slutt 6-0 etter å ha ledet med to mål til pause. Bergenserne inntok dermed tabelltopp i G14 Nasjonal, mens FK Haugesund ble stående med sine tre poeng fra serieåpningen.

Imponert av Brann

Trener Espen Elvemo lot seg imponere av motstanderen, men finner også stor inspirasjon i å møte et bedre lag.

- Vi møtte et godt Brann-lag som pr. nå ble noen nivåer for gode for oss med tanke på hvor vi er i dag. Vi strevde spesielt med å forsvare boksen og håndtere innlegg i mot. Vi fikk sjelden satt noe grunnspill med ballen og strevde med å skape egne sjanser. All ære til Brann for en vel gjennomført kamp fra deres side hvor de gir oss masse trøbbel. 

Gir grunnlag for utvikling

Elvemo er som de øvrige akdemitrenerne opptatt av én ting. Utvikling. Da gir slike kamper verdifull læring til både spillere og trenere.

- I et utviklingsperspektiv er det viktig å spille kamper vi dominerer, kamper som er veldig jevne og kamper hvor motstander dominerer i en fin miks. Denne kampen var et eksempel på sistnevnte, sier Elvemo.

G14-treneren takker også alle de fremmøtte på Bremnes for en fin ramme rundt kampen.

Søndag er dert klart for ny kamp. Denne gang mot Lillestrøm på Åkra. Avspark 15:30.

Annonse fra Eliteserien: