Gatelaget i gang etter sommeren

Sommerferien er unnagjort.

Tirsdag var Gatelaget i gang med treninger i Haugesund Idrettspark igjen etter en månedslang sommerferie og det var lite å si på innsatsen selv om formen muligens var en smule rusten hos enkelte etter juli-pausen.

Gatelaget: Les om gatelagstilbudet til FK Haugesund

Oppstarten bærer også bud om en høst der Gatelaget håper å returnere til normalen igjen etter at halvannet år med koronarestriksjoner har resultert i få treningskamper og en midlertidig flytt ut av de faste omgivelsene på Haugesund Sparebank Arena.

Treninger hver tirsdag og torsdag

Medie- og samfunnsansvarlig i FK Haugesund, Runar Nordvik, fikk se en særdeles spillesugen gjeng tirsdag ettermiddag.

- Det er veldig kjekt å være i gang igjen med treninger. Vi fortsetter som før med to økter i uken, hver tirsdag og torsdag, og håper snart å komme i gang med treningskamper igjen. Vi har som mål å få til både en lokal miniturnering med andre lag fra Sørvestlandet i løpet av høsten samt stille i den nasjonale turneringen på Raufoss i månedsskiftet november/desember.

Straks nåværende restriksjoner oppheves vil man igjen ha base på Haugesund Sparebank Arena.

- Vi har god tro på at vi er tilbake i faste omgivelser i løpet av kort tid, med lunsj på Haugesund Sparebank Arena før hver trening, og at vi etter hvert også flytter treningsøktene fra Haugesund Idrettspark og ut til Macron Arena på Rossabø når høsten kommer, men frem til dess fortsetter vi med treningsøkter i Idrettsparken og med base på Haugar-huset. 

Gatelaget ønsker å være et fast holdepunkt i tilværelsen for lagets spillere og bidra til faste rammer og mestringsfølelse i hverdagen. Nye spillere er alltid velkomne.

Lyst til å være med?

Gatelaget til FK Haugesund trener to ganger i uken, hver tirsdag (klokken 13.00) og hver torsdag (klokken 14.00), og er et tilbud til rusavhengige som er motivert for å komme ut av rusen. Før hver trening møtes laget for lunsj og det stilles ingen krav til fotballferdigheter. Rundt laget finner man både trener- og administrasjonsressurser.

Kunne du tenke deg å være med på treningene? Kontakt Medie- og samfunnsansvarlig i FK Haugesund, Runar Nordvik, på tlf. 920 902 70 eller på mail.

Annonse fra Eliteserien: