- Jeg gleder meg veldig!

Cato Thorsen leder FK Haugesunds påskequiz 2. påskedag.

Flotte premier. Gode formål. Og hele Haugalandets quizmaster. Det spares ikke på noe når FK Haugesund inviterer til påskequiz 2. påskedag.

På både fkh.no og våre Facebook-sider vil du fra klokken 20 denne mandagen få streamet årets påskehappening her på Haugalandet, og den som kanskje gleder seg aller mest er quizmaster Cato Thorsen som tar deg gjennom sendingen og hjelper deg frem til de flotte premiene.

- Jeg er kjempeklar! Jeg har laget noen oppgaver som er for hele familien, litt vanskelig og litt lett, og i sum bør det bli en veldig engasjerende påskequiz, sier den erfarne quiz-verten som også er kjent som konferansier og trubadur her på Haugalandet.

Reglene er enkle. Til hver oppgave får man fire svaralternativ, og alle svaralternativene har en bokstav. Man samler siden alle de riktige bokstavene og kommer frem til et løsningsord som sendes på mail til [email protected] 

Akkurat slik nøttegeneralen Roald Øyen gjorde det på NRK i glansdagene.

En time etter sendingen 2. påskedag annonseres vinnerne av de fantastiske premiene

Støtt FK Haugesund med "kampbillett"

Det er selvsagt gratis å delta på påskequizen, men dersom man ønsker å støtte FK Haugesund før og underveis i sendingen kan man forhåndskjøpe virtuelle "kampbilletter". 

Kampbillett-knapp

Påskequizen erstatter nemlig den opprinnelige serieåpningen mot Tromsø som skulle funnet sted samme dag og alle som forhåndskjøper billetter eller VIPPSer et valgfritt beløp til 597411 frem til og med klokken 21.15 mandag 2. påskedag er med i trekningen av flotte premier levert av klubbens samarbeidspartnere.

11 oppgaver

At det skal være en sending som appellerer til alle er viktig. Også det at spørsmålene skal engasjere og underholde. Thorsen har tatt seg god tid på å forberede 11 oppgaver som seerne skal gjennom.

- Her det det fritt fritt frem for både gammel og ung og dette er en ypperlig anledning til å samle husholdningen til en felles aktivet i påsken på et tidspunkt hvor det er viktigere enn noen gang at vi holder oss hjemme.

Cato 2
Cato Thorsen er allerede giret og klar til 2. påskedag.

Med mange års fartstid som quizmaster rundt omkring i distriktet skulle man kanskje tro at programlederen har erfaring med en påskequiz a la det FK Haugesund presenterer 2. påskedag fra tidligere. Dengang ei.

- Jeg har faktisk ikke gjort noe tilsvarende dette. Jeg har god erfaring med live-quizer og quizer på kahoot og lignende, men ikke i form av en sending som dette,  så du kan skjønne jeg gleder meg, sier påskequizens programleder.

Fantastiske premier

Også premiebordet er en ny erfaring for Thorsen. Han har delt ut mye rart i løpet av sine år som quizmaster, men premiebord a lá påskequizen til FK Haugesund har han ikke sett tidligere.

- Vi har noen voldsomme premier som skal deles ut. Jeg tror ikke vi har sett maken i quiz-sammenheng her på Haugalandet tidligere. Det er helt vanvittig hva sponsorene har kommet med. 

Som vinner av Påskequizen får man nemlig disponere en Audi e-tron GT fra Møller Bil i sju dager i fellesferien når juni og juli kommer. Den kommer med 530 HK, inntil 474 km rekkevidde og med en verdi på nesten 1 300 000,- kroner!

Audi
Audi e-tron GT fra Møller Bil

Og programlederens eget forhold til FK Haugesund?

- Jeg har alltid fulgt FK Haugesund og nå har jeg dessuten Thore Pedersen på laget. Jeg er inngift onkel i Pedersen-slekta og heier selvsagt litt ekstra på han på kampdag. Veldig kjekt å se hvor bra han har gjort det etter at han tok steget opp på øverste nivå, så du kan trygt si at jeg følger med, avslutter Cato Thorsen.

Premieoversikt 

Dersom du kjøper virtuell kampbillett eller Vippser frem til sendingens slutt 2. påskedag er du med i trekningen av følgende flotte premier levert av våre gode samarbeidspartnere: 

Coca Cola: 120 glassflasker Fanta 

Coop Obs: Gavekort pålydende 2500,- 

Tada: Superclub-brettspill 

FK Haugesund: En spesiell kampopplevelse for to personer 

FK Haugesund: FKH-spillere/-trenere trener breddelaget ditt for en dag 

Inventum: Matopplevelse for 10 personer i '6. etg'. 

Suldalsbussen: Gavekort på 2000,- hos Reiseteam 

Macron: Trillekoffert med utstyr til en verdi av 5000,- 

Haugesund Sportsbil & Båtutleie: 30 minutter inkl. drivstoff i Formula F2 Dac speedbåt 

Ragn Sells: Gratis container i 10 dager. Verdi kroner 4000,- 

Altibox: 3 stk Google Nest 

Vaglid: Gavekort på 2500,-

Oppfordringen er ihvertfall like klar som den er enkel.

Samle husholdningen klokken 20.00 på 2. påskedag. På fkh.no eller foran klubbens Facebook-sider. Delta. Og vinn flotte premier.

Annonse fra Eliteserien: