Lørdagskamp i storhallen

Ny treningskamp på Vea.

Lørdag ettermiddag er det endelig klart for ny treningskamp på hjemlige trakter for Oskar Hrafn Thorvaldsson og hans spillere. Vi må tilbake til oppgjøret mot Vard i slutten av januar for å finne sist FK Haugesund testet seg foran hjemmepublikum, men nå byr sjansen seg på ny til å ta årets utgave av 'Kvite og blå' nærmere i øyesyn.

Motstander denne lørdagen er Obosliga-laget Bryne.

Sist helg vant man hele 6-0 borte mot Sandnes Ulf og innen det hadde man beseiret svenske Häcken 4-2 som noe av det aller siste man gjorde på årets første treningsleir i Spania. Om halvannen uke setter man på ny kurs for Marbella og to nye treningskamper, men før man kommer så langt venter altså røde og hvite jærbuer i Storhall Karmøy lørdag ettermiddag.

Avspark klokken 16.00.

Trening.jpg
Deler av oppladningen denne uken ble lagt til Gym 2.

Årets brede og store stall kommer til sin rett når det åpner for å spare de av spillerne som fortsatt ikke er 100% klare for å spille kamp. I rekken av navn som står over lørdagens kamp finner vi Bilal Njie, Bruno Leite, Jong-min Seo, Martin Samuelsen og Morten Konradsen.

Billettene til dagens treningskamp mot Bryne koster henholdsvis 100,- for voksne og 50,- for barn. Åpen kiosk.

Fire timer før avspark i mennenes treningskamp byr det seg også anledning til å se FK Haugesunds 2.-lag på damefronten i aksjon mot Klepp i storhallen. Denne kampen har avspark klokken 12.00.

Annonse fra Eliteserien: