Oppkjøringens siste test

Møter Egersund i storhallen søndag ettermiddag.

Denne søndagen byr på ikke bare én, men to FK Haugesund-kamper i Sparebanken Vest Arena på Vea. Først skal damelaget spille sin serieåpning hjemme mot Bodø/Glimt klokken 13 før herrene avslutter treningskamp-sesongen med å møte Egersunds IK klokken 16.

Sesongkort 2024: kun én uke igjen til seriestart!

Gjestene fra Egersund er nyopprykket til Obosligaen denne sesongen og treningskampene denne vinteren har vist at klubben ikke kommer til å bli noen kasteball på nest øverste nivå. I løpet av vinteren er laget forsterket med flere kjente nevn - deriblant Ingvald Halgunset og Horeus Tadese fra Sandnes/Ulf, Knut André Skjærstein fra Lillestrøm, Henrik Elvevold fra Lyn og Andreas Helmersen fra Raufoss m.fl.

Kjente fjes i Egersund

De gule og sorte trenes av Kjell André Thu som ledet Egersund til opprykk på første forsøk etter å ha kommet fra trenerjobben i Ørn Horten hvor han hadde tjenestegjort i mange år. Med seg som assistent har han tidligere Djerv 1919-trener Endre Eide som også har hatt samme stilling i Start og blant spillerne finner vi også haugesunderen Jørgen Voilås med fartstid fra både Vard og Djerv 1919.

Søndagens to lag møttes sist i 2017 da FK Haugesund vant 2-1 etter ekstraomganger i den norske cupen.

Se bilder fra lørdagens trening.

Landslagsoppdrag

Oskar Hrafn Thorvaldsson ledet en relativt rolig økt i Idrettsparken lørdag formiddag og må til denne kampen klare seg uten flere spillere som enten er på landslagsoppdrag eller er på vei tilbake fra skade.

Egil Selvik, Claus Niyukuri, Anton Ludviksson, Hlynur Karlsson, Troy Engseth Nyhammer, Mikkel Hope, Almar Grindhaug og Mathias Myklebust er alle opptatt med landslagsspill og dermed indisponible til søndagens kamp, mens Martin Samuelsen, Oscar Krusnell, Morten Konradsen, Sory Diarra og Amund Wichne ser kampen fra tribuneplass som følge av skader.

Til gjengjeld er Vegard Solheim endelig spilleklar igjen etter å ha vært ute av spill siden september. Nyankomne Aslak Falch er også på plass i storhallen denne søndagen.

Billetter til treningskampen kjøpes i døra til en pris av 100,- for voksne og 50,- for barn. Kampen kan også sees på Haugesunds Avis / Direktesport.

Avspark 16.00.

Annonse fra Eliteserien: