Sterk sesongstart for rekruttlaget

Andreas Ekrene og FKH 2 har tatt tolv av tolv mulige poeng så langt.

FK Haugesunds rekruttlag spiller denne sesongen i 4. divisjon og har et uttrykt mål om opprykk i 2023. I avdeling med blant annet flere lokale lag har rekruttspillerne startet sesongen med fire seire på sine fire første kamper.

4. divisjon: se tabell og terminliste

På en haltende tabell gir det andreplass i avdelingen - et poeng bak Ålgård som har samlet 13 poeng på sine fem første oppgjør.

Mange lokaloppgjør

Sesongen startet 3. april med lokalderby mot Djerv 1919 2 - et oppgjør FK Haugesund til slutt vant 8-0. Målscorere i seriepremieren var Mathias Tjoland (3), Sebastian Tounekti (2), Claus Niyukuri (2), Martin Alvsaker og Mads Solberg Johannesen.

En uke senere var det bortekamp mot Kopervik og mål av Claus Niyukuri (2), Mathias Tjoland og Andre Hovland Lønning sørget til slutt for seier 4-2 på Åsebøen.

Fire nettkjenninger ble det også i seriekamp nummer tre, hjemme mot Forus/Gausel, etter scoringer av Martin Samuelsen, Martin Alvsaker, Troy Engseth Nyhammer og Oluwasegun Samuel Otusanya i en kamp som endte 4-1 til FK Haugesunds rekruttlag.

Jevnt på Åkra

Mandag ettermiddag var det duket for nok et lokaloppgjør - denne gang på Karmøy mot et annet av lagene som ventes å kjempe i toppen denne sesongen; Åkra IL. Martin Samuelsen sendte FK Haugesund i føringen før Kristoffer Stava utlignet for hjemmelaget og nok en gang var det Oluwasegun Samuel Otusanya som tegnet seg for kampens siste scoring da han kom alene gjennom i bakrom og satte det matchavgjørende 2-1 målet.

Foruten Djerv 1919 2, Kopervik og Åkra spiller også Skjold, Nord, Torvastad og Vard 2 i avdelingen hvor også Ålgård, i tillegg til Åkra og FK Haugesund 2, ventes å kjempe om opprykk ved sesongslutt.

Neste seriekamp i 4. divisjon for FKH-rekruttene spilles mandag 8. mai i Haugesund Idrettspark når Hana kommer på besøk fra Stavanger.

Annonse fra Eliteserien: