Treningskamp på Jæren

Onsdag møter FK Haugesunds damelag divisjonskollega Bryne til treningskamp før søndagens re-start i 2. divisjon.

Oppladningen til andre halvdel av sesongen for FK Haugesunds damelag har allerede pågått i flere uker og onsdag ettermiddag er det duket for absolutt siste test når trener Thomas Dahle, spillerne og øvrig støtteapparat setter kurs for Jæren og treningskamp mot Bryne. Et Bryne-lag som til daglig er hjemmehørende i samme avdeling i seriespillet.

2. divisjon: se tabell og terminliste

Før helgen målte damelaget krefter med FK Haugesunds G14-lag, en dyst de gikk seirende 2-1 ut av i Haugesund Idrettspark.

Treningskamp 2.jpg
Thomas Dahle får en fin pekepinn på hvor laget står onsdag kveld.

Sterkt Bryne-lag

Bryne tok sommerferie på fjerdeplass i 2. divisjon med 22 poeng på sesongens 11 første kamper, mens FK Haugesund ved halvgått løp ligger som nummer seks med 17 poeng. Da lagene møttes i Haugesund Idrettspark i seriekamp i juni kunne FK Haugesund innkassere en sterk 3-0 seier. Målscorere den gang: Ingvild Hansen Høvring, Solfrid Hetleflåt Bråthen og Rikke Rossebø Kalstad.

Søndag 14. oktober venter høstsesongens første seriekamp - borte mot Stord på Vikahaugane Kunstgress - et oppgjør som går uten Natalie Velde som har flyttet til USA og sommervikaren Anna Østrem. Til gjengjeld er tidligere Stord-kaptein Tiril Kvarven klar for spill for FK Haugesund.

Onsdagens treningskamp spilles på Aarbakkebanen på Bryne Stadion klokken 18.30.

Annonse fra Eliteserien: