Vil kickstarte høstsesongen

Møter Sarpsborg 08 hjemme på Haugesund Sparebank Arena søndag ettermiddag.

Annonse:

Etter fem ukers opphold er Eliteserien endelig tilbake på Haugesund Sparebank Arena når FK Haugesund og Sarpsborg 08 møtes søndag ettermiddag.

FK Haugesund - Sarpsborg 08: kjøp billetter her

Ulrik Fredriksen og lagkameratene hadde spillefri forrige helg og har dermed en eller flere kamper til gode på de fleste konkurrentene i Eliteserien. Den ekstra lange spillepausen åpnet også for et ukeslangt opphold i Danmark hvor man fikk testet seg mot to Superliga-lag i forrige uke. Det endte med henholdsvis seier (1-0 mot Viborg) og uavgjort (2-2 mot Silkeborg) etter to relativt gode treningskamper på dansk jord.

Trenerbytte i Sarpsborg

Søndagens motstander står med 10 poeng på tolv kamper så langt og har brukt EM-pausen på å skifte hovedtrener. Stefan Billborn har pakket sammen og forlatt Østfold og blitt erstattet av mangeårig Kristiansund-trener Christian Michelsen.

Han åpnet sin trenerkarriere i Sarpsborg med å tape mot Bodø/Glimt sist helg, selv om seieren satt langt inne for de helgule. Denne uken har også flere av spillerne som har mistet store deler av vårsesongen returnert til treningsfeltet i Sarpsborg.

FK Haugesund står på sin side med 13 poeng på elleve kamper.

Forrige sesong spilte lagene 0-0 på Haugesund Sparebank Arena, mens Sarsborg vant hjemmekampen med 2-1 senere på året.

NTB_Cd_S2UvZBzM.jpg
Endelig i gang igjen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Skader og suspensjoner

FK Haugesund har flere spillere som "kjenner på noe", men det er kun Amund Wichne, Ismael Seone og Martin Samuelsen som med sikkerhet mister søndagens batalje. Bruno Leite soner karantene for gule kort i dette oppgjøret.

Niklas Sandberg, Jo Inge Berget og Serge-Junior Ngouali er alle på vei tilbake etter skader, men er neppe å finne i startoppstillingen allerede denne søndagen.

Her ser du kampen

Søndagens kamp ser du naturligvis best fra tribuneplass. Publikumsstøtten på hjemmebane betyr alt når avspark går klokken 17.00. Du kan også se kampen på TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: