Tar i mot Odds Ballklubb

Det ventes mer enn 4000 tilskuere på Haugesund Sparebank Arena.

Endelig hjemmekamp igjen og haugalendingene er klare for fotball på Haugesund Sparebank Arena. Alt peker i retning av at mer enn 4000 tilskuere kommer til å bidra til kampdagsstemningen når Odds Ballklubb fra Skien kommer på besøk.

FK Haugesund - Odd: kjøp billetter her

Søndagens kamp har avspark allerede klokken 17 - høstens nye kamptidspunkt for hovedrunden i Eliteserien - og blir et oppgjør mellom to formsterke lag som kniver om en plass på øvre halvdel denne sesongen.

Om motstanderen

Odds Ballklubb går til oppgjøret som nummer sju i Eliteserien etter å ha gått ubeseiret av banen i sine seks siste oppgjør. Telemarkingene har med det kjempet seg ut av nedrykksdiskusjonen og trenger kun rette blikket oppover tabellen. En sjetteplass er absolutt innen rekkevidde for klubben som ledes av Pål Arne "Paco" Johansen. 

Søndagens gjestende lag kom relativt tregt i gang denne sesongen og var lenge innvolvert i bunnstriden og særlig 0-4 hjemme på Skagerak Arena i motsatt oppgjør 16. mai var tung å fordøye. Etter å ha blitt nedsablet hele 7-0 av Bodø/Glimt i starten av august har dog resultatene og poengene kommet på løpende bånd før man denne søndagen møter et annet av Eliteseriens formlag; FK Haugesund.


Øyeblikkene man lever for.

Statistikk

Samlet sett forteller statistikken at man totalt - hjemme- og bortekamper oppsummert - har slått Odd ved ni anledninger i seriesammenheng, mens de hvite og svarte fra Telemark står med 14 seire. Kun fire oppgjør har gjennom historien endt uavgjort i seriesammenheng - deriblant den spektakulære 4-4 kampen på Haugesund Sparebank Arena i 2020.

Etter returen til norsk fotballs øverste divisjon i 2010 har FK Haugesund vunnet seks av oppgjørene de to lagene i mellom på hjemmebane, mens gjestene fra Skien har vunnet fem av seriekampene som lagene har spilt i Haugesund.

Skader og suspensjoner

Sondre Liseth er skadet og suspensjoner på Christos Zafeiris og Søreen Reese tvinger Jostein Grindhaug til å gjøre endringer i laget som de siste ukene har slått Tromsø og Rosenborg samt spilt uavgjort borte mot Bodø/Glimt. 

Gjestene kommer til Haugesund uten nysignerte Adama Diomande som skadet seg i debuten for klubben tidligere i sommer, men har ellers samtlige a-lagsspillere skadefrie.

Her ser du kampen

FK Haugesunds hjemmekamper ser du aller best fra tribuneplass på Haugesund Sparebank Arena. Kun det å sitte ringside åpner for å ta del og nyte den deilige kampdagsstemningen som har rådet i Haugesund denne sommeren og høsten. Du kan også se oppgjøret på Eurosport + og Discovery + samt følge kampen direkte på Radio 102.

NB! Merk kamptidspunktet 17.00!

Annonse fra Eliteserien: