- To jevnbyrdige lag som møtes

Sancheev Manoharan før Brann.

Annonse:

Fredag var det partnerfrokost på Haugesund Sparebank Arena og blant gjestene denne gang var midlertidig hovedtrener i FK Haugesund, Sancheev Manoharan.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter her

Han kunne avsløre at han gleder seg veldig til Vestlandsderbyet på Haugesund Sparebank Arena.

- Helt klart. Dette er kamper som spillerne i garderoben har spilt fotball et helt liv for å få oppleve. Vi fikk en forsmak på det mot Viking og det blir trolig enda mer liv og røre i morgen, kunne Manoharan fortelle til nærmere 100 frokostgjester i Norengros-losjen.

Tøff motstander ja

Brann er et av høstens virkelige formlag og har ikke tapt i hjemlig serie siden slutten av juli måned. Det er ikke tilfeldig ifølge FK Haugesund-treneren som selvsagt har analysert lørdagens motstander ned til minste atom.

- For å si det enkelt så har Brann en veldig intensitet i spillet sitt, liker å gå hurtig i angrep og har en frontspiss som er veldig hardtarbeidende og som gjør en viktig jobb også som førsteforsvarer. Det gjør de til et tøft lag å møte, men vi er trygge på oss selv og hva vi er gode for. Vi har først og fremst fokus på det vi selv skal gjøre og tenker at vi er jevnbyrdige med Brann før lørdagens kamp.

Etter tre strake seire i oktober og tittelen Månedens Trener i Eliteserien måtte Manoharan reise poengløs hjem fra Åråsen sist helg. Uten at han mistet nattesøvnen av det.

- Vi har en del parametere som vi kan måle vår egen opptreden på og de viser at vi var bra på veldig mye også mot Lillestrøm. Det tar vi med oss inn i kampen mot Brann og skal gjøre enda bedre da. Jeg føler ikke at vi har mistet momentumet fra kampen i oktober.

Tre forfall

Ikke engang skadesituasjonen eller karantener synes å affisere FK Haugesund-treneren.

- Nei. "Julle" er suspendert og Vegard Solheim samt Sondre Liseth er skadet, men bortsett fra det har vi alle spillere tilgjengelig. Det er en fin situasjon å være i, avsluttet "San" fra podiet i Norengros-losjen på lørdagens kamparena.

FK Haugesund - Brann har avspark klokken 18.00 på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: