Tøff test for damelaget

FK Haugesund møter seriemester Fyllingsdalen i Storhall Karmøy lørdag ettermiddag.

Damelagets sesongoppkjøring er inne i sin tredje uke og denne helgen er det klart for sesongens første treningskamp. Det vil si, for halvannen uke siden testet laget seg også mot et guttelag fra SK Nord - et oppgjør de gule og grønne vant etter at Benedikthe Hartvigsen og Simone Pedersen sørget for FK Haugesunds to mål den aktuelle tirsdagskvelden, men det første oppgjøret for sesongen mot et annet damelag spilles lørdag. I Storhall Karmøy. Mot Fyllingsdalen.

De lilla gjestene fra Bergen vant 2. divisjonsavdelingen som FK Haugesund til slutt ble nummer fire i forrige sesong og sikret seg med det retten til play off om opprykk til 1. divisjonsspill i 2023. Play off-kampene ble til slutt kronet med opprykk for det ambisiøse og hardtsatsende laget fra Fyllingsdalen og det er derfor et lag med 1. divisjons-status som venter i storhallen lørdag ettermiddag. En tøff test for Thomas Dahles unge lag.

Fire nysigneringer

Oppgjøret gir også muligheten til å se FK Haugesunds fire nysigneringer denne vinteren i aksjon.  I tur og orden har Synne Danielsen, Malin Røyset Johannesen, Simone Pedersen og Mathea Fidjeland signert kontrakter med FK Haugesund i dette overgangsvinduet og får ventelig spilletid i lørdagens treningskamp. 

Forrige sesongs to oppgjør i 2. divisjon mot Fyllingsdalen endte med henholdsvis 0-2 tap hjemme og 0-1 borte.

Lørdagens treningskamp er den første av to mot Fyllingsdalen før seriespillet starter i april. Lagene møtes på ny, også det i Storhall Karmøy, fredag 3. mars.

Oppgjøret mot Fyllingsdalen har avspark klokken 14.00 i Storhall Karmøy.

Annonse fra Eliteserien: